Bursa'da şehit aileleri Kesişme: İyi ki varsın Eren filminde buluştu

Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, şehit aileleriyle birlikte şehit Eren Bülbül ve Astsubay Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam hikayesini konu alan "Kesişme; İyi Ki Varsın Eren" filmini izledi.

Bursa'da şehit aileleri Kesişme: İyi ki varsın Eren filminde buluştu
Bursa'da şehit aileleri Kesişme: İyi ki varsın Eren filminde buluştu
GİRİŞ 11.01.2022 13:52 GÜNCELLEME 11.01.2022 13:52

Trabzon'un Maçka ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ün hayatını konu alındığı ve başrollerini İsmail Hacıoğlu ile Ferhat Gedik'in paylaştığı "Kesişme: Eren İyi ki Varsın" filmini Suryapı AVM Cinemaximum'da Bursa Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Bursa Emniyet Müdürlüğü  personeli ve aileleri, şehit ve gazi aileleri birlikte izledi.

Eren Bülbül'ün ikiz kardeşi Gizem Bülbül: Eren'in en büyük hayali...Eren Bülbül'ün ikiz kardeşi Gizem Bülbül: Eren'in en büyük hayali...

'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin İstanbul'daki gala gösterimi yapıldı"Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminin İstanbul'daki gala gösterimi yapıldı

Bursa Emniyet müdürü şehit aileleriyle birlikte Kesişme: İyi ki varsın Eren filmini izledi

250 KİŞİLİK ÖZEL OTURUM İLE İZLENDİ

Film 250 kişilik özel bir oturum ile izlendi. Duygulu anların yaşandığı faaliyet sonrasında tüm şehitler rahmet ve minnetle anıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü