Eren Bülbül’ün ailesine ömür boyu maaş

Gölbaşı Belediyesi, PKK'nın saldırısında şehit düşen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hikâyesini anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filminden etkilenerek Eren'in ailesine yardım için harekete geçti.

Eren Bülbül’ün ailesine ömür boyu maaş
Eren Bülbül’ün ailesine ömür boyu maaş
GİRİŞ 06.01.2022 21:42 GÜNCELLEME 06.01.2022 21:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, şehit Bülbül'ün annesine ömür boyu aylık maaş bağlanması teklifini Belediye Meclisi'ne teklif etti. Meclis'te, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin grup başkanvekilleri ortak önerge verdi.

Anne Ayşe Bülbül'e belediye tarafından 10 bin lira maaş bağlanmasını içeren önerge oybirliğiyle kabul edildi ve komisyona sevk edildi.

SABAH'a konuşan anne Ayşe Bülbül, "Gölbaşı Belediyesi'nden aradılar, 'Teyze içimizden geldi, 10 bin TL aylık bağlanması kararı aldık' deyince gözyaşlarımı tutamadım. Eren fırınlardan bayat ekmek alır gelirdi. Kara lastikleri vardı. Biri 40, diğeri 43 numaraydı. Çocuk yaşına rağmen günlük 20 TL para getirirdi" dedi.

Şimşek ise, "Bu vatan Eren Bülbül'lerin ve yeni neslin ellerinde yükselecek. 10 yaşında babamı kaybettim. Filmden etkilendim" dedi.

 

YORUMLAR 45
  • vatan sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Başta Ankara / Gölbaşı Belediye başkanı ve Meclis Üyelerini Ahde vefalarından dolayı Tebrik ederim " İYİKİ VARSIN EREN " ve tüm şehitlerimize Rabbim rahmet eylesin kabirleri nur mekanları cennet olsun İnşaALLAH
    Cevapla
  • anne 2 yıl önce Şikayet Et
    helali hoş olsun anacım. yavruna huleler giydirilecek btün garipliklerinden kurtuldu inşaAllah şehadet şerbeti ile. şehitler ölmez vatan bölünmez gölbaşı belediye başkanından da ALLAH razı olsun şehidimizin hakını bir nebzede olsa türk milleti adına verdirtmesi çok güzel bir düşünce amel....
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan Taktire şayan bir iş yaptınız.Sayın meclis üyelerinide tebrik ederiz.Eren yavrumuzun Ailesine sahib çıkmak Türkiyeye sahib çıkmak demektir.Türkiye bu işte.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    feda olsun herşey fazla fazla verin inşallah
    Cevapla
  • SAMİ CARI 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Müslüman ve Türk olarak çok sevindim.Teşekkür ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten refah artışı ve vergide adalet mesajı
Şampiyonluk maçına U-19 ile çıkmıştı: Hesaplarımız incelenebilir