DEÜ İlahiyat Fakültesi'nden ses kaydı açıklaması: Önü ve sonundan kırpılmış

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, sosyal medyada yayınlanan ses kaydının montaj olduğunu açıkladı. Açıklamada, kayıtların kırpıldığı, fakültenin karalanmak istendiği belirtildi.

DEÜ İlahiyat Fakültesi'nden ses kaydı açıklaması: Önü ve sonundan kırpılmış
DEÜ İlahiyat Fakültesi'nden ses kaydı açıklaması: Önü ve sonundan kırpılmış
GİRİŞ 03.01.2022 13:37 GÜNCELLEME 03.01.2022 13:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden, sosyal medyada yayınlanan ses kaydıyla ilgili açıklama yapıldı. 

Kaydın yedi yıl önce yapılan mezuniyet törenine ait görüntüler üzerinden montaj yapılarak hazırlandığı belirtildi. Üniversiteden yapılan açıklama şöyle: 

Sosyal medyada yedi yıl önce yapılan bir mezuniyet töreninden görüntüler kullanılarak ve mevcut Dekan Yardımcısının “Din Psikolojisi” dersinde öğrenciler tarafından tutulan ses kayıtlarından bağlam dışı kesilerek bazı bölümler yayımlanmıştır.

Kayıtların önünden ve sonundan kırpılıp bağlamından koparılarak seçilen bazı cümleler üzerinden dini ve kutsal değerlerimizin aşağılandığı ve hafife alındığı intibai uyandırılmak istenmiştir. Alıntılanan cümleler üzerine Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'den ayetler eklenerek Fakültemiz ve tüm İlahiyat Fakülteleri haksız ve mesnetsiz iddialarla karalanmak istenmiştir.

İlgili derse ait tüm ses kayıtları elimizde mevcuttur. Konu incelenerek yasadışı yollarla bu içeriği hazırlayanlar ve sosyal medyada yayınlayanlar hakkında gerekli idari ve hukuki işlemler başlatılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR 13
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dersin tam kaydı internette mevcut. Gizli bir kayıt da değil zaten. İnsanın içini en çok acıtan ise o kadar ilahiyat öğrencisinin karşılarındaki hoca Kur'an hakikatlerine yahudi hurafeleri ile saldırırken hiç bir tepki koyamaması. Sindirilmiş Müslüman gençliği. Ayrıca, belli ki adam özellikle korunuyor. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık helak olma yolunda hızla ilerliyor. Vicdanlar kurumuş, gözler kör olmuş ve kulaklar tamamıyla kapalı hale gelmiş. Böyle bir zamanda bilgisiz ve cahil kaldı insanlar. Yalan prim yapar oldu dürüstlük enayilik oldu. Namussuzluğun hırsızlığın adı fırsatçılık oldu. Kur'an'da geçen putlara sarılır olduk. Güce, paraya ve otoriteye tapar olduk (lat,menat,uzza putları) herkes kendi cenahını güzelleme derdinde. Dinin direği adaletken değiştirildi namaz oldu. İnsanların %98'i adaletsiz. Hesap vermeyecekmişiz gibi yaşıyoruz. Nice kavimler ölçüyü kaçırdığı için yok oldu. Sıra bizlere geldi.
    Cevapla
  • Asya 2 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmanın tamamını duymadan konuşmak doğru değil. Bir şeyleri gizlice çekip montajlayan 7 yıl sonra piyasaya sürenler ahşaklı insanlar olamaz. Bu konuşmadan dolayı ilahiyat fakültelerini karalama yarışına girenler kendi montajlı kasetleri konuşma kasetleri piyasaya düşünce hayır doğrusu bu değildir savunmaya çalışırken sanıyorum hata yapmışım
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dersin tam kaydı mevcut. Gizli bir kayıt da değil. Bakarsanız adamın tam da bahsedilen şekilde konuştuğunu göreceksiniz. Sadece o ders kaydına bakmaya da gerek yok. Herifin tüm yayınları bu tip İslamiyet düşmanlığı üzerine. Asıl cevap verilmesi gereken soru şu, bu adamı kim koruyor.
    Cevapla
  • Abdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamını bir an önce yayınlayında görelim o zaman boş verin bu klişeleşmiş montaj ... komplo ...bizi hedef göstetiyorlar falan filanı
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda ilahiyatla uğraşanlar çoğaldı . dikkatli olmakta yarar var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu