Habur Sınır Kapısı ve 3 ilde rüşvet operasyonu: 30 gözaltı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapısı ile Şanlıurfa, Osmaniye ve Samsun'da eş zamanlı düzenlenen rüşvet operasyonunda; sınır kapısında çalışan 8 kamu görevlisi ile 22 kaçakçı gözaltına alındı.

Habur Sınır Kapısı ve 3 ilde rüşvet operasyonu:  30 gözaltı
Habur Sınır Kapısı ve 3 ilde rüşvet operasyonu: 30 gözaltı
GİRİŞ 03.01.2022 22:38 GÜNCELLEME 03.01.2022 22:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Şırnak Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, kaçakçılarla anlaştıkları tespit edilen kamu görevlilerine ve kaçakçılara yönelik Şırnak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince ilçedeki Habur Sınır Kapısı ile Şanlıurfa, Osmaniye ve Samsun'da operasyon düzenlendi.

Eş zamanlı operasyonda kaçakçılarla anlaşma yaptıkları tespit edilen ve sınır kapısında çalışan 8 kamu görevlisi ile 22 kaçakçı gözaltına alındı.

Kaçakçıların, rüşvet verdikleri kamu görevlilerinin nöbet saatlerinde telefon, sigara, ilaç gibi kaçak malzemeleri Habur Sınır Kapısı'ndan geçirip, şehirlere sevk ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUMLAR 16
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeee GÜNAYDIN. Daha yeni başlamıştır herhalde.
    Cevapla
  • cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Memur geçinemiyor
    Cevapla
  • Öztürk Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    1970 ile 2000 yılları arasında Kapıkule sınır kapısında görev yapanların mal varlıkları mutlaka araştırılmalı.
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de yıllarca neden beklendi. Sadece bunlar değil herşey biliniyor zaten.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 3 ay önce biri ile sohbet ettik dediki Iran sinirinda görev yaptim Asker olarak daha yeni bitti askerlik sormustum bu göcmenler nasil geliyor diye dediki bizim komutana para veriyordular oda Türkiyeye girmelerine izin veriyordu istesek kus ucmaz ama basimizdaki bazi rütbeliler rüsvet alarak izin veriyordu ve her gün Türkiyeye sadece bizim bölgeden yaklasik 50 ila 150 göcmen geliyordu parasi olan giriyor dedi ben bunu duyunca vay memleketin haline dedim yakinda Türkiye karisik bir Millet olur bu gidisle dedim devletimiz bu isleri kontrol etmeli
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu millet zaten karışık bir milleti. senin ecdadın 25 milyon kilometre karelik bir coğrafyaya hükmetti, 77 millet yaşadı bu topraklarda 624 sene boyunca...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!