Son dakika: 5 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı! Rekor sayı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 5 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

GİRİŞ 05.01.2022 19:55 GÜNCELLEME 05.01.2022 21:28
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 5 Ocak koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Türkiye'de son 24 saatte 417 bin 787 Kovid-19 testi yapıldı, 66 bin 467 kişinin testi pozitif çıktı, 143 kişi yaşamını yitirdi.

Son dakika haberi: Bilim Kurulu toplandı, yazılı açıklama yapılacakSon dakika haberi: Bilim Kurulu toplandı, yazılı açıklama yapılacak

BAKAN KOCA'DAN UYARI: LÜTFEN DİKKATLİ OLUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, hastaneye giden vatandaşların dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu. 

YORUMLAR 79
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet sürü bağışıklığını kabul etmiş gözüküyor ki,okullar bile hala açık.
    Cevapla
  • Aksaray li 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla bi daha kapanma gelirse Kazakistan gibi oluruz Allah korusun bu ülkede günlük çalışıp evini gecindiren milyonlar var canından korkan kendini izole etsin arkadaş
    Cevapla
  • Reco 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversiteler kapansın, kontrol yooook,öğrenciler umursamıyor,yetkililer de, on güne kalmaz yüz binleri geçeriz ..
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    genç kesim süper taşıyıcı konumunda.okul vcet okul. bizde istemeyiz kapansınç ortada hiç birşey yokmuş gibi davranmak bencillktir. cocouk koranalı. okula derse geliyor. sebeb?sınıfta kalma korkusu.cocouklar çok hastalandığı için raporlu bile olsan. belli bir güne kadar sayılıyor. bu durum esnetilmeli.pandemi var be kardeşim. sınıfta bırakma korkusu. hastalık korkusu. korku. imparatorluğu kurdunuz.esnetin.okullarda hijyen yok. kalaba. tuvaletler yetersiz. temiz değil.çoğuda bu şekilde hastalık kapıyor.saatleri kısaltın 2 li sistem getirin
    Cevapla
  • Sami Aydemir 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan nisyanla malul olduğunu bir kez daha ispatladı. Yakın zamanda İstanbul başta olmak üzere zor bir sınav bizi bekliyor toplumdaki görüntüden bunu hissediyorum. Metrobüs metro aşırı dolu otobüs seferleri vb. tıklım tıklım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular