AK Parti seçmenine küfreden İYİ Partili Göçmez yakalandı

Son dakika haberi: AK Parti seçmenine ağza alınmayacak küfürler eden ve hakkında gözaltı kararı verilen İYİ Parti Dilovası Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez yakalandı. Göçmez, yurt dışı yasağıyla birlikte serbest bırakıldı.

GİRİŞ 08.01.2022 16:12 GÜNCELLEME 08.01.2022 16:12
Bu Habere 464 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına ettiği ağır küfürün ardından yeni bir küfür skandalı daha yaşandı. İYİ Parti Dilovası Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez AK Parti seçmenine ağza alınmayacak galiz küfürler savurdu. 

AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER!

İYİ Parti Kocaeli Dilovası ilçesinde Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Akaryakıt istasyonundan sigara aldığını ifade eden Göçmez, sigara zammından dolayı kendi akrabaları ve yakınları dahil bütün AK Partililere küfretti.

Ahmet Erhan Göçmez'in sosyal medya hesabı.

HESABINI GİZLEDİ

Bununla da yetinmeyen Göçmez'in pişkin şekilde "Görüntüleri istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz" demesi pes dedirtti. Ancak 1 saat geçmeden aldığı tepkilerden olacak ki sosyal medya hesabını gizledi.

Ahmet Erhan Göçmez.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILMIŞTI

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı ve çok sayıda partili, küfür ve hakaret eden Göçmez hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve yakalama kararı çıkarılmıştı.

YAKALANDI

Erhan Göçmez polis ekipleri tarafından Dilovası ilçesinde yakalandı.

YURT DIŞI YASAĞI GETİRİLDİ

Yakalanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen Göçmez, yapılan işlemlerin ardından adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR 464
  • ülke 2 yıl önce Şikayet Et
    Ettiği küfürle kendini anlatmış zavallı
    Cevapla
  • Feridun 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne ceza vermişsiniz. Adamın zaten yurt dışına gitme durumu yoksa bu ne şimdi cezamı oluyor. Yapanın yaptığı yanına kâr
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Zıkkım içseydin.
    Cevapla
  • Feyyaz özer 2 yıl önce Şikayet Et
    Görüldüğü yerde infaz edilmesi vaciptir
    Cevapla
  • Sezgi 2 yıl önce Şikayet Et
    Manevi tazminat davası neden açmıyorsunuz anlamıyorum .... ak partili tüm yöneticilerin tazminat davası açmalı ve don alacak parası kalmamalı ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler