Özgür Özel Silivri Cezaevine koştu: Yine skandal sözler!

CHP'li Özgür Özel, yarın hakim karşısına çıkacak olan tutuklu Boğaziçi öğrencileri Silivri Cezaevi'nde ziyaret etti. Kur'an Kurslarına saldıran Özel, Türkiye'nin tahammülde Kenan Evren’in bile gerisine düştüğünü söyledi.

Özgür Özel Silivri Cezaevine koştu: Yine skandal sözler!
Özgür Özel Silivri Cezaevine koştu: Yine skandal sözler!
GİRİŞ 06.01.2022 16:57 GÜNCELLEME 06.01.2022 16:57
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Tutuklu Boğaziçi öğrencileri Ersin Berke Gök ve Caner Özen, yarın hakim karşısına çıkacak. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Gök ve Özen'i Silivri Cezaevi’nde ziyaret etti.

CHP'li Özel, "Türkiye, rektör seçiminde ve protestoya tahammülde Kenan Evren’in bile gerisine düştü" diyerek, ‘'Demokratik protesto hakkına, ülkenin gençlerinin seslerini çıkarabilme hakkına ve özerk üniversite mücadelesine herkesin sahip çıkması gerekiyor. Herkesi duruşmaya çağırıyoruz'' dedi.

Prof. Dr. Ali Erbaş'tan Özgür Özel'e ders olacak sözler!

KUR'AN KURSLARI İÇİN ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ DEMİŞTİ

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 4-6 yaş grubunun gittiği Kur'an Kursları için "orta çağ düşüncesi" ifadelerini kullanan kullanmış, bu kurumların bilim dışı eğitimler verdiğini belirtmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

CHP'den Özgür Özel açıklaması!

YORUMLAR 33
  • cahillik 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın insanın en tabi hakkı olan din egitimine tahammülü yok, çıkmış türkiye tahammülsüz diyor. hem de kimler için bunu söylüyor, rektöre saldıranlar için. adam ne dedigini bilmiyor.
    Cevapla
  • fevzi 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların derdi chp nin derdi yobaz bir toplum yetiştirmek milli olmıyan bir toplum bu mahluklar için ideal. nedeni vatanı bölmek
    Cevapla
  • şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    sizler bu kafayla. ömür boyu iktidar sahibi olamazsınız.halkın sorunu sanki bunlarda. memleketin sorunları sanki bunlarda.hayla aynı tas aynı hamam.şu politikaya hayla kafam almıyor. kim doğru kim yalan?bakıyon ha diyon bu doğru. bakıyon doğrudan eser yok.diğerine bakıyon. şaşa kalıyon.yok abi yok. ben şunu anladım. bu işler asla politikayla siyasetle. düzelecek işler değil.her 650 kafalı ejdarha gibi.herkafa ayrı bir yönde.inansım tam. bu böyle gitmeyecek.hak eden hak ettini bulacak.
    Cevapla
  • ziyacan 2 yıl önce Şikayet Et
    tahammülsüzlük senin gibilerin ikiyüzlü munafıkca davranışları.chpli birinin chpye en ufak bir eleştirisine tahammül edemeyip ihrac edenler,hem müslümanın deyip hemde hakaret etmelerinedir.acık, k.oğlunun deyimiyle onurlu şerefli namuslu olup müslüman değilseniz, (ki bu hakaretinizle dinen kafisiniz) degiliz deyin dinimize salya sümük sövein kim olduğunu bilelim....
    Cevapla
  • ŞARKIŞLALI 2 yıl önce Şikayet Et
    yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum.yüzünüz yüzülsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı
Son dakika: Meteoroloji uyardı, mayıs ayında çok sayıda il için kar alarmı verildi!