Yaban keçisi avlayan 3 kişiye 69 bin TL ceza!

Erzincan'da avlanması yasak olan yaban keçisini vuran 3 kişi yakalandı. Şahıslara 69 bin 810 TL para cezası verildi

Yaban keçisi avlayan 3 kişiye 69 bin TL ceza!
Yaban keçisi avlayan 3 kişiye 69 bin TL ceza!
GİRİŞ 07.01.2022 10:02 GÜNCELLEME 07.01.2022 10:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Erzincan Şube Müdürlüğü Av Koruma ve ilçe jandarma ekipleri, avlanması yasak olan yaban keçisi avı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, Erzincan'ın Kemah ilçesi Bozoğlak mevkisinde yaptıkları çalışmada şüphelilere ulaştı. Yapılan kontrolde avlanılmış bir adet yaban keçisi bulundu.

3 şahsa 1 adet kaçak yaban keçisi avı yaptıkları için tutanak düzenlenerek 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten 9 bin 810 TL idari para cezası ve 60 bin TL tazminat cezası uygulandı. Ele geçirilen yarı otomatik yivli tüfekler savcılığa teslim edildi.

YORUMLAR 4
  • esas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir de o keçiyi hayata döndürene kadar sopa
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyaç olmadığı halde bir canlıya kıymak nasıl bir vicdanki. İçlerındeki barbarlığı 21 yüzyılda avcılık olarak tanımlamışlar. Gerçekten ihtiyaç sahibi isen Allah helal kılmış zaten. Bir canlıyı keyif için zevk için katletmek öldürmek nasıl birşeydir. Allah vicdan nasip etsin.
    Cevapla
  • Bektaş Günay 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan hamile olmalı. Karnındaki yavru da ölmüş olmalı. Mevsiminde paranı yatırırsın ve avlanırsın! Vurdukları keçi mi hayvan, vuran cani mi? Yasak dönemde avlanmış sanırım.
    Cevapla
  • Hakan Belçika 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayvanın avlanma mevsimi yok. Bu hayvanı avlamak yıl boyu yasak. Ama bana göre avcılık denilen vahşet komple yasaklanmalı. Avcılık eski zamanlarda ihtiyaç olduğu için ortaya çıktı. Yani insanlar ölmemek için avlanıyordu . Şimdide hobi için hayvanlar katlediliyor. Bunun adı vahşet . Bunu yapanlarda şeref yoksunudur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü