Ankara'dan kan donduran haber!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Funda Koyuncu (35), tartıştığı eşi Recep Koyuncu (39) tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'dan kan donduran haber!
Ankara'dan kan donduran haber!
GİRİŞ 08.01.2022 06:13 GÜNCELLEME 08.01.2022 06:13
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, öğle saatlerinde Şenlik Mahallesi Düz Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Şehir dışında çalıştığı güvenlik şirketinden 3 gün önce işten ayrılan Recep Koyuncu, komşularıyla tartışma yaşadı.

İddiaya göre; komşusunun eşine iftirada bulunması üzerine Recep Koyuncu, evde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Recep Koyuncu, eline geçirdiği bıçakla eşi Funda Koyuncu'yu 15 yerinden yaraladı.

Sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Funda Koyuncu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Recep Koyuncu ise gözaltına alındı.

Recep Koyuncu, ilk ifadesinde 3 gün önce işten ayrıldığını, evde de eşiyle 2 gündür tartışma yaşadığını ve olay anında tekrar tartışınca cinnet getirip eline geçirdiği bıçakla eşini öldürdüğünü belirtti. 

Çiftin 2, 7 ve 12 yaşlarında üç çocuklarının olduğu, 2 yaşındaki oğullarının olay sırasında evde, diğerlerinin ise okulda oldukları öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sıkıntısını karısından çıkarmış kadınlar sanki eşya sana o kadar hizmet eden insan ayrıca o çocuklarada mı acımadın
    Cevapla
  • Öze dönmeden olmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplum ne hale geldi.Aile için de saygı da ,sevgide kalmamış.Allah korkusu, ailede olmayınca istenmeyen olaylar kaçınılmaz oluyor.Fitne katilden beter, buyuruyor peygamber efendimiz.Baba katil, anne öldü,çocuklar ne olacak.Çok yazık ,kadınlar emanet eşine sonuç berbat,İslamsız ahlaksız olmazzzz
    Cevapla
  • Çorumlu hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Evlilik öncesi erkek kadın psikolojik durumu test edilerek evlendirilmeli eşlerimiz biz dovelim öldürelim diye çocuklar sidddet görsün diye evlenmedik huzuru görsünler diye evlendik
    Cevapla
  • Uğur54 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen karını değil 3 çocuğunu öldürmüşsün rezil adam.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    fitneye sebep olan kişi şimdi korkmaya başla eden bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar