Eşini öldüren katil: 32 kez bıçakladığımı öğrendiğimde buna inanmadım

Ankara'da, eşini 32 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan katil savunmasında, “32 kez bıçakladığımı öğrendiğimde buna inanmadım” sözlerini sarf etti. Sanık avukatı deli raporu isterken, mahkeme duruşmayı erteledi.

Eşini öldüren katil: 32 kez bıçakladığımı öğrendiğimde buna inanmadım
Eşini öldüren katil: 32 kez bıçakladığımı öğrendiğimde buna inanmadım
GİRİŞ 22.11.2022 00:41 GÜNCELLEME 22.11.2022 00:45
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Keçiören Şenlik Mahallesi'nde 7 Ocak tarihinde Recep Koyuncu, tartıştığı eşi Funda Koyuncu’yu bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerince tutuklanan sanık Koyuncu hakkında "eşi kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle Ankara 37’nci Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Sanık Koyuncu, savunmasında, çocuğun kendisinden olmadığını söylemesi üzerine olay günü çıkan tartışma sonrası eşini öldürdüğünü söyledi.

Ankara 37’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Koyuncu ile avukatı katıldı. Savcı, önceki celsede verdiği mütalaasını tekrarlayarak, sanığın "eşi kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılmasını talep etti.

SANIKTAN AKILALMAZ SAVUNMA

Mütalaaya karşı savunma yapan sanık Recep Koyuncu, olay günü eşiyle çocuk için DNA testi yaptırmak istediğini söyleyince tartıştıklarını belirtti. Sanık; polisi beklerken maktul Koyuncu’nun telefonla başkalarıyla konuştuğunu, sonrasında çocuğun kendisinden olmadığını itiraf ettiğini söylediğini iddia etti. Ardından boşanma konusunda tekrar anlaştıklarını söyleyen Koyuncu, "O esnada maktulün elindeki bıçağı aldım. Sonrasında 32 kez bıçakladığımı öğrendiğimde buna inanmadım" ifadelerini kullandı.

KATİL İÇİN DELİ RAPORU İSTENDİ

Sanık avukatı da müvekkilinin son 7 yıldır eşiyle sorun yaşadığını, ayrılmak istemesine rağmen eşinin bunu bir türlü bunu kabul etmediğini, bu nedenle psikolojik tedavi gördüğünü söyledi. Belgeleri mahkemeye sunduklarını da belirten sanık avukatı, "Olay günü ağır tahrik altında işlediği suçun farkında bile değildir. Bu nedenle akli dengesinin yerinde olmadığının tespiti için rapor alınmasını ve kurulacak hükümde tahrik hükümlerinin uygulanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Ankara'dan kan donduran haber!Ankara'dan kan donduran haber!

Eşini 15 yerinden bıçaklayarak öldüren koca tutuklandıEşini 15 yerinden bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Aydemir. 1 yıl önce Şikayet Et
    Verin deli raporu ama sokaga salmayin timarhaneye kapatin ömür boyu.
    Cevapla
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli ülkemizde şart oldu bence
    Cevapla
  • asi 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyada alacağın deli raporu öteki terefta geçersiz cehenneme zümera olun tüm kadın katilleri
    Cevapla
  • müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    bravo
    Cevapla
  • demirci. 1 yıl önce Şikayet Et
    Avukat sende hiç vicdan,merhamet Allah korkusu yokmu.Her türlü pisliği yap katillik dahil sonra deli raporu peşinde koş.Avukatlarında,doktorlar gibi yedikleri içtikleri haram,zehir,zıkkım.Bunlardan peydahlanacak çocuklardan ne millete ne devlete hayır gelmez.Allah sizi İSLAH etsin.Herşey para değil biraz insan olun...
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede adalet var mı,yazıklar olsun sizlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek