Şehit babasından yürekleri burkan konuşma: Böyle helallik istedi

Mersinli şehit er Ertuğrul Ulupınar'ın babası Nebi Ulupınar, helallik için son kez baba ocağına getirilen oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutu başında yaptığı konuşmayla yürekleri dağladı.

GİRİŞ 09.01.2022 23:47 GÜNCELLEME 09.01.2022 23:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde hudut hattında askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit düşen askerlerden sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar (22), memleketi Mersin’in Gülnar ilçesinde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Hükümet Konağı önündeki cenaze töreni öncesi şehidin naaşı son kez helallik için baba ocağına götürüldü. Şehidin yakınları ve komşuları tabut başında gözyaşı dökerken, baba Nebi Ulupınar'ın evladının Türk bayrağına sarılı tabutu başında yaptığı konuşma herkesi duygulandırdı.

Oğlunun onurlu bir Türk askeri gibi tek başına bir tabura kafa tutacak kadar kahraman, karıncayı incitmeyecek kadar da şefkatli olduğunu söyleyen baba Ulupınar, "Onu ancak hain pusularla böyle tabuta koyabilirlerdi. Bugün belki bizim acımız var ama onlar ölülerini tabuta da koyamıyorlar, 1 metrekare toprağa da koyamıyorlar. Benim sizden isteğim canım oğluma, kıymetli oğluma haklarınızı helal etmeniz. Benim çınarımdı. Annesi, kardeşleri, yeğenleri hepimiz dimdik ayakta olacağız. Geride iki tane daha çınarım var. Teröristleri lanetliyorum. Vatan sağolsun" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah(c.c)sabırlar versin.. her demde kurumaz bu divan"ı Rasülüllah her demde sürülmez bu devran'ı Rasullah her dideye yüz açmaz her merhaleden geçmez bu kervanı Rasulullah) Divan"i Hulusi. Başınız sağolsun,Allah'(c.c.) rahmet eylesin mekan'ı cennet olsun. Başınız sağ olsun sabırlar diliyorum. M.Güdül 80 10.1.2022 -09 : 10
    Cevapla
  • Yeniden Refah 2 yıl önce Şikayet Et
    gün gelecek bugünün politikacılarına çok lanet okuyacaksınız şehit olan evladın ama kendi evlatlarını askerden kaçırırlar o yüzden vatana helal et bunlara helal etme derim
    Cevapla
  • mardinli cemo 2 yıl önce Şikayet Et
    şehitlerimiz haklarinizi helal edin bizlere
    Cevapla
  • Yalçın 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun kardeşim
    Cevapla
  • Cita 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin Allah razı olsun senden abim benim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi