Büyükelçi Serdar Kılıç, Ermenistan Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Büyükelçi Serdar Kılıç, Ermenistan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi

Büyükelçi Serdar Kılıç, Ermenistan Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi
Büyükelçi Serdar Kılıç, Ermenistan Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi
GİRİŞ 11.01.2022 03:56 GÜNCELLEME 11.01.2022 03:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Büyükelçi Serdar Kılıç, Ermenistan Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi. Atamaya ilişkin Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararda, bu atamanın 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 4'üncü ve 161'inci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

YORUMLAR 5
  • belde 2 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi biraz hizaya gelene bu millet adam gibi davranmaya başlar. uzaktan kumanda devlet oluşturulmaz. devlet olmak ciddiyet ister. kimin eli kimin cebinde olmayan bir kukla ermenistan birilerinin maşası olur. komşuluk baki kalsın istiyorlarsa Ermenistan ve Yunanistan önce kendilerine devlet olup, milletine hizmet edecek. adam olup komşularına da saygı duyacaklarsa alın size adam gibi adam.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk görüşmeyi maral ve kamalla yapsın
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hayirlisi ermenistan büyükelcisi bir an evvel görüsmelere baslamali
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd de meralkemali özel temsilci atamis aman dikkat..
    Cevapla
  • Hüseyin35 2 yıl önce Şikayet Et
    Ermenistan ile görüşmeler başlıyor. Ermenistan baştan şartını koydu, kosulsuz görüşmeye hazırız, diye. Bu ülke bizim doğu sınırımızı tanımıyor, Ağrıyı kendi sınırları içinde gösteriyor ve Erzurumu da batı Ermenistanın başkenti olarak nitelendiriyor. Gerçi Amerika da doğu sınırlarımızı tanımıyor. Ermenistan Şu anda perişan. Bizim sınır kapısı onlar için kurtuluş olacak. Bu fırsattan istifade sınırları resmen kabul ettiklerini açıklatmak iyi olurdu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!