Tacize kalkıştığı kadın tarafından hastanelik edildi

Malatya’da bir şahıs, takibe alarak taciz etmeye çalıştığı kadın tarafından bıçaklanarak hastanelik oldu.

Tacize kalkıştığı kadın tarafından hastanelik edildi
Tacize kalkıştığı kadın tarafından hastanelik edildi
GİRİŞ 12.01.2022 18:34 GÜNCELLEME 12.01.2022 18:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya Caddesi 1. Ara Çıkmazı üzerindeki bir durakta hastaneye gitmek için otobüs bekleyen İ.K.’ye aracı ile yaklaşan M.B., genç kadını taciz etmeye başladı.

Durumdan rahatsız olan genç kadın bölgede bulunan ikametine doğru ilerken, M.B, peşinde gittiği İ.K.’yi taciz etmeyi sürdürdü. Ara bir sokağa girdiklerinde M.B., genç kadına saldırırken, İ.K. ise çantasında çıkardığı ekmek bıçağı ile M.B.’yi bacağından yaraladı. Polis ekiplerini arayan genç kadın yardım isterken olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler genç kadını ekip aracına alırken, yaralı şahıs ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan M.B.’nin daha önceden de İ.K.’ye yönelik taciz girişimlerinde bulunduğu genç kadın tarafından polis ekiplerine belirtilirken, olayda kullanılan bıçakla birlikte gözaltına alınan genç kadın polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Ödül verin gönderin kadını
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Eline sağlık itlere böyle nene hatunun torunu gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ASELSAN'ın’ güdümlü füzeleri kör eden "YILDIRIM-100" testi başarıyla geçti!
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'a yeni görev!