TBMM'de AK Parti ve CHP'li vekiller arasında kavga: Hiç olmazsa burada yanımızda olun!

TBMM'de AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in konuşmasını 'edebe aykırı' olarak nitelendirdi.

TBMM'de AK Parti ve CHP'li vekiller arasında kavga: Hiç olmazsa burada yanımızda olun!
TBMM'de AK Parti ve CHP'li vekiller arasında kavga: Hiç olmazsa burada yanımızda olun!
GİRİŞ 12.01.2022 21:21 GÜNCELLEME 12.01.2022 21:58
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Bu sırada AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez'in, "Kendinizle karıştırmayın" demesi üzerine tartışma çıktı. Altay, Çilez'e, "Edepsizin dik alası, daniskası sensin, terbiyesiz herif. 'Kendinle karıştırma' ne demek?" karşılığını verdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, TBMM'de yaptığı konuşmada Alman gazetelerinin, Türk Tabipleri Birliğinin açıklamalarına işaret ederek, TURKOVAC'ı kötülemeye çalıştığını vurguladı.

Tamer, "Arkadaşlar, bu bir milli mesele. Her zaman karşımızdasınız, hiç olmazsa bu milli meselede yanımızda olun." diye tepki gösterdi.

AK PARTİ İLE CHP ARASINDA "EDEPSİZ" TARTIŞMASI

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti'li Tamer'i kastederek, "Siyasi etik ve edebe yakışmayan bir konuşmayı ibretle izledik." görüşünü savundu.

"EDEPSİZİN DİK ALASI DANİSKASI SENSİN"

Bu sırada AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez'in, "Kendinizle karıştırmayın" demesi üzerine tartışma çıktı. Altay, Çilez'e, "Edepsizin dik alası, daniskası sensin, terbiyesiz herif. 'Kendinle karıştırma' ne demek?" karşılığını verdi. Karşılıklı laf atmaların ardından AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü.

BİRLEŞİME ARA VERİLDİ

TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, birleşime ara verdi. Gerginlik bir süre verilen arada da devam etti.

Daha sonra birleşimi açan Erdoğmuş, "TBMM olarak sağlık çalışanlarımıza, şimdiye kadar yürüttükleri fedakarca çalışmalarından dolayı minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Onlar cana can kattığı için candırlar, onlara her türlü desteğin verilmesi konusunda bu Meclis müttefiktir." görüşünü paylaştı.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan da milletvekillerinin, yasama çalışmalarını, Meclis'in mehabetine uygun, uhulet ve suhuletle sürdürmelerinin önemine işaret etti.

YORUMLAR 85
  • alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar çok milletvekiline hiç gerek yok.azaltılmaya gidilmeli çünkü yaptıkları kavgadan karalamadan çirkeflikten başka icraat yok boşuna para alıyorlar.
    Cevapla
  • Trakyali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sözde türk tabibler birliği kapatildin! Devlete ve millete açik ihenet içinde olan oluşumlar temizlenmeli, artik devletimiz bir şeyler yapsin biktik artik.....
    Cevapla
  • RTE RTE 2 yıl önce Şikayet Et
    almanya da haberler de Erdoganin Türkovaci,Erdoganin Toogu,Erdoganin I H A si Erdoganin S I A si hep Erdogan Reise Sahib cikin baska Reis yok
    Cevapla
  • Serdengeçti 2 yıl önce Şikayet Et
    Agresif kavgacı kaosçu CHP...
    Cevapla
  • Ayân 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu zihniyet kapatılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı Niang Baykar'ı ziyaret etti