Kritik toplantı sonrası Bakan Koca uyardı! İstanbul'da korkutan gelişme!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İl sağlık yöneticileri ve başhekimlerle yapılan toplantının ardından açıklama yaptı. Bakan Koca, İstanbul'la ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Kritik toplantı sonrası Bakan Koca uyardı! İstanbul'da korkutan gelişme!
Kritik toplantı sonrası Bakan Koca uyardı! İstanbul'da korkutan gelişme!
GİRİŞ 14.01.2022 20:13 GÜNCELLEME 14.01.2022 20:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da il sağlık yöneticileri ve başhekimlerle birlikte sağlık hizmetlerine ilişkin toplantı gerçekleştirdi. Bakan Koca kritik uyarılarda bulundu.

BAKAN KOCA: HASTANEYE YATAN SAYISINDA ARTIŞ GÖZLENİYOR

Sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, ''Artan vaka sayıları sebebiyle hastaneye yatan sayısında bir miktar artış gözleniyor. Endişeye mahal verecek olumsuz bir durum olmasa da tedbirde ısrar etmek gerekiyor. Omicron varyantının bulaşma hızı çok yüksek. Kişisel koruyucu tedbirlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Aşı, maske ve mesafe en önemli gücümüz. Maskeyi kalabalık ortamlarda aklımızdan da yüzümüzden de çıkarmayalım.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanılıyorsunuz, hiç bir göçmenle muhatap olmadım kendi özel aracım dışında araçta kullanmıyorum kovit oldum boğazım enfekte oldu dilşm boğazım bembeyazdı kanda enfeksiyon artmıştı ama doktor kovitin tedavisi yok diyip beni o enfeksiyonla eve gönderdi bir hafta evde boğulana kadar öksürdüm. Bir hafta sonra göğüs hastalıkları uzmanına gittim yine tahlil yaptı kanda enfeksiyon var tomografide ciğerde tutulum var şimdi antibiyotik tedavisine başladı ve üç günde iyileştim . Şimdi gelin düşünün
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    İzin alırsa tüm sağlıkçılar için bi iyileştirme söyler
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    .. avrupa üyeliğini değil afrikayı bozarız biz ikili ilişkilerle düzelte bildim ama anamız ağladı. yanlış bir test sonucu bize neler yaşattı. sağlık bakanlığının çok hatalı test yaptığını öğrendim ve hatalarını kabul etmedikleri gibi uğraştırdılar.
    Cevapla
  • BARIŞ Ç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hazır Yunandan destek almışken Yunansever Tabipler Birliği denebilir
    Cevapla
  • İlayda 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda toplu taşıma ve yakalanmamak için aşısız gezen kaçak göçmenler bulaştırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi