Toplantı sırasında 'İşsizim, açım' diye bağırmıştı, sürü sahibi olduğu ortaya çıktı!

Son dakika haberi: AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın Adıyaman İl Başkanlığı'ndaki konuşması sırasında araya girip "İşsizim açım" diye seslenen şahısın devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 15.01.2022 16:34 GÜNCELLEME 15.01.2022 17:07
Bu Habere 295 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret ederek konuşma yaptı.

Mahir Ünal'ın konuşması esnasında araya girerek, "İşsizim açım" diye seslenen kişinin devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıktı.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin paylaşımını alıntılayan Ünal, dezenformasyonu şu ifadelerle çürüttü:

"Bu ses hakikatin ve milletin sesi değil. Çiftliği olan, bir kısmını devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu varmış. Adıyaman belediyesinden de maddi destek almış bir vatandaşımız. Toplantı sonrası kendisini dinledim. Bu bilgileri o verdi. Hakikat kazanacak, siz kaybedeceksiniz."

Mahir Ünal'ın paylaşımında "İşsizim açım" diye seslenen kişinin videosu da yer aldı.

YORUMLAR 295
  • Fatih ulus 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı aç dir zaten bu konuda hukemete kızıyorum cunki ne kadar küfreden var hükümete atan tutan var hepsi ya destek almış ya alıyor ya almaya devam ediyor bu ülkede gözümle görüyorum zoruma gidiyor adam ganirta ganirta dövüyor bakiyon trakyor almış tarla almış meradan bu yüzden kızıyorum hükümete çok verdi çok
    Cevapla
  • Borancan06 2 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede ac yok hikaye sadece ac gozu doymuyan chp liler var birilerini kandirip akp toplantilarinda acim diye bagirtiyolar torununa sut alamayan ne oldu evinde icki masasinda yakalandi hani sut alamiyordu millet her seyi goruyo chp de yok yok erken secim havasiyla kilicdaroglu bir sene daha koltuga yapisdi kim ne yaparsa yapsin erdogan yuzde 51 le tekrar baskan nokta
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba kimin iyi şereften yoksun iyi Parti'nin satılmış köpeklerindendir kesin bu tür yalanlar iyi Parti'nin eserileri çoktur yada Kemal'in bozuk zihniyetli adamidir
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem AKP,li, hemde 100 koyun almış, açım, açım diye bağırıyor, vay nankör vay. Koyunlara alabildiysen, aldığın yemlerden yesene. Orada bütün Türkiye,nin duyacağı şekilde insan gerçekleri söyleyip, partisini zor duruma sokar mı. Vatan haini, seni gidi dış güçler.
    Cevapla
  • Ahmed Musafir 2 yıl önce Şikayet Et
    bu şahs Akp li degildə 100 də 90 .muhalefet partili bir filim olasıki hazırlamışdırlar ama Sayın Bakan ALLAHIN izni ilə filimlərini yarıda kesdi .nifak əhli hep zelil olublar in şə ə ALLAH bundan sonrda rezil rusvay olurlar ALLAHIN izni ilə .
    Cevapla
  • Kayıdan gelen ses 2 yıl önce Şikayet Et
    adama göre normal. bağııp çağırıp istemeye beleşe alışmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li başkanlardan Özgür Özel'e rest! Şimdi ne yapacak?
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL