Korkunç parti, 21 yaşındaki Ayşegül'ün sonu oldu!

Denizli’de birlikte geldikleri apartta, tasarruf ampulüyle uyuşturucu partisi yapan gençlerin gecesi faciayla sonlandı. Aniden fenalaşarak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Ayşegül Meci'nin yanındaki iki kişi gözaltına alındı.

Korkunç parti, 21 yaşındaki Ayşegül'ün sonu oldu!
Korkunç parti, 21 yaşındaki Ayşegül'ün sonu oldu!
GİRİŞ 20.01.2022 12:16 GÜNCELLEME 20.01.2022 12:43
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Denizli'nin, Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi'nde kan donduran bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; gece saatlerinde 21 yaşındaki Ayşegül Meci, erkek arkadaşı olan M.A. ve Ş.K. ile beraber otomobille aparta geldi.

UYUŞTURUCU KULLANDILAR İDDİASI

İHA'da yer alan son dakika haberine göre burada tasarruf ampulüyle uyuşturucu kullanan gençler, bir süre sonra geceyi apartta geçirdi.

BİR ANDA YERE YIĞILDI

Ertesi gün birden fenalaşan Meci, ağzından köpükler gelerek fenalaşıp yere yığıldı. Burada M.A., 112 ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Meci’nin nabzını kontrol ettiğinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri genç kızın erkek arkadaşı olan M.A. ve Ş.K.’yi ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştirirken, çevrede ise incelemeler yapıldı.

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE ÇIKACAK

Yapılan çalışmaların ardından genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan; 2 arkadaşıyla beraber kaldığı sırada hayatını kaybeden genç kızın kesin ölüm nedeninin ise yapılan otopsinin arından ortaya çıkacağı belirtildi.

EMNİYETTE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Olay ile ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında gözaltına alınan M.A. ve Ş.K.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR 23
  • VATANSEVER 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailesi bilmiyor devlet el atsın demek olmuyor. herkes malına sahip çıksın. gençlik yoldan çıktı
    Cevapla
  • Emgo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailesi hiç ağlamasın. Bu kız zaten bu yola girdiğinde ölmüş bilsinler. Bu yanındaki serseriyi cinayetten yargılamalılar.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzülelim mi kızalım mı söylenecek bir kelime bulamıyorum ahlak kalmamış
    Cevapla
  • Ak gençlik 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte övündükleri Z kuşağı bu eksiği var fazlası yok Allah var Kur'an var hesap günü var yapmayın etmeyin çocuklarınıza dini imanı öğretin suç anne babaların çoğunlukla
    Cevapla
  • hamener 2 yıl önce Şikayet Et
    Alın size laik, sosyalist, çağdaş ve modern gençlik. Gidişat hiç iyi değil. İslam dinimizi yaşamadığımız ve uzaklaştığımız sürece daha da kötüye gidecek bu gençlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor