El Salvador Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye ve Erdoğan'a övgü dolu sözler!

El Salvador Cumhurbaşkanı Bukele, "Herkes Türk kültürünü Türk tarihini, Osmanlı İmparatorluğu'nu tanır. Bunun sebebi de Türkiye'nin çok hızlı büyümesi ve büyük bir sistem olması. Bu da sayın Erdoğan sayesinde gerçekleşti." dedi.

GİRİŞ 20.01.2022 20:15 GÜNCELLEME 20.01.2022 20:26
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, Türkiye'ye resmi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak gelen Bukele, Türkiye ve Başkan Erdoğan hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.

"20 YIL ÖNCEKİ TÜRKİYE, ŞİMDİKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Bukele, Gerçekten benim için Türkiye'de bulunmak benim için büyük bir mutluluk. Türkiye tarihini insanı takdir ediyoruz. Bir süre boyunca dünyayı fethettiğini de biliyoruz. Ve bu ruh tekrar büyüyor. 20 yıl önceki Türkiye, şimdiki Türkiye değil. Türkiye hızla büyüyor. Ekonomide ihracatta görebilirsiniz.

Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğe ilişkin son dakika açıklama!Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerginliğe ilişkin son dakika açıklama!

"TÜRK ÜRÜNLERİNİ HER YERDE GÖREBİLİRSİNİZ"

Türk ürünlerinin her yere ihraç edildiğini görebilirsiniz. Sayın Cumhurbaşkanı El Salvador'dan bahsetti, bizim ülkemiz küçük ama bir yılda ticaret hacmimiz yüzde 80 arttık. Benim babam birden ikiye geçmekle bir milyondan iki milyona geçmek de aynı şeydi derdi.

"EL SALVADOR'DA HERKES TÜRK TARİHİNİ, TÜRK KÜLTÜRÜNÜ VE OSMANLIYI TANIR"

Biz Türkiye'nin ürünlerini, televizyon ürünlerini, kültürünü ülkemizde görüyoruz. El Salvador'da herkes Türk kültürünü Türk tarihini, Osmanlı İmparatorluğu'nu tanır. Bunun sebebi de Türkiye'nin çok hızlı büyümesi ve büyük bir sistem olması. Bu da sayın Erdoğan sayesinde gerçekleşti. Sizin güçlü ruhlu insanlarınız ama iyi bir de lideriniz var. Bu yüzden de burada olmaktan çok mutluyuz, çok onurluyuz bu şekilde de ağırlanmaktan." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 173
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Zilletin kafa yapısına bakıldığında, Cumhurbaşkanı Sayın BUKELE de trol mu oluyor. Türkiye'nin dünü ile bugünü arasındaki farkı el-alem görüyor da içimizdeki fransızlar görmüyor maalesef. Gözleri çıksın NANKÖRLERİN...
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu durumu, duruşundan dolayı ülkesinde türlü sıkıntılara uğraması kuvvetle muhtemel ..Yolu açık olsun..
    Cevapla
  • ozan29 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh Ahhh elinoğlu anlarda bizimkiler anlamaz.
    Cevapla
  • Vatanim 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ki NANKOR OLAN var Sukur YOK bugunumuze Bin Sukur daha da iyi yerlere varacak Vatanimiz Rabbim dusmandan korusun
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki ferö ve soros artıkları anlayamadı bir türlü. Erdoğan alternatifsizdir, Türkiyeye çağ atlatmıştır. Dünyanın en zor dönemlerinde Türkiyeyi ileriye taşımıştır ve devamı da gelecektir.
    Cevapla
  • erdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    millet zamla kafayi yemis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı