Denizli'de yolcu otobüsü ve Tır çarpıştı! Kahreden kaza

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, yolcu otobüsü aynı yönde ilerleyen limon yüklü TIR'a arkadan çarptı. Kazada 21 yolcu yaralandı, otobüs şoförü hayatını kaybetti.

GİRİŞ 21.01.2022 06:38 GÜNCELLEME 21.01.2022 09:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Denizli'de yolcu otobüsü ve Tır'ın çarpışması sonucu ölü ve yaralılar var.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Denizli-Afyonkarahisar karayolu Baklankuyucak Kavşağı yakınında meydana geldi. Ankara'dan Muğla'nın Datça ilçesine gittiği öğrenilen Kamil Koç firmasına ait Mukadder Balkın idaresindeki 48 DG 288 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde Süleyman Tuna Güngör yönetimindeki 66 LV 66 plakalı limon yüklü TIR'a arkadan çarptı.Kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi

Çarpmanın etkisiyle otobüsün ön bölümünde hasar meydana gelirken, kazada yaralananlar oldu. TIR'ın hasar gördüğü kazada, tonlarca limon yola saçıldı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.Otobüsün içerisinde incelemeler

Kaza yerine gelen polis ekipleri, başka bir kaza yaşanmaması için yolda önlem alırken, itfaiye ekipleri yolcuları otobüsten çıkardı. Kazada 21 yolcunun yaralandığı belirlendi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Kaza sonrası

Öte yandan, otobüs şoförü Mukadder Balkın'ın kaza sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. İtfaiye ekipleri Balkın'ın cansız bedenini hasar gören otobüsten çıkartmak için çalışma başlattı. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 11
  • yattara 2 yıl önce Şikayet Et
    çift şöför olan araçtauykusuzuluk sebebiyle kaza olması ancak bizim ülkemizde olur.
    Cevapla
  • vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Tır, işaretsiz ve kontrolsüz yol ortasına park etmemiştir inşallah.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    keske bunu yazmadan önce otobüs firmasinin kim olduğuna baksaydin. surekli kaza yapan sorunlu bir firma oldugunu görürdün.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi yaa hemen bi olumsuzluk düşüneceksiniz tır şeridinde gidiyor biraz mantıklı yorum yapsanız olmaz ,hep tır ve kamyoncular suçlu yollarda ,otobüs şoförü uyumuş belli daha neyin kafasını yaşıyorsunuz sizi anlamak mümkün değil.
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    otobüsler uçuyor,her yaz tatilde köye gidiyoruz samsun gerede arası maksimum hız 90 ama hiç bir otobüse yetişemiyorum.110-120 yapıyorum yok bunlar radara nasıl takılmıyorlar anlayamıyorum ,ceza yeseler yapacaklarını zannetmiyorum.sonuç ortada böyle daha mı iyi
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    seyyah lastik farkı dediğiniz nedir ki. kabak lastik mi kullanmış otobüs
    Cevapla
  • Seyyah 2 yıl önce Şikayet Et
    1-lastik farki 2- buyuk arabalarin kaza sebebi hiz degil uykusuzluk ve dikkatsizlik.. 3- senede bir iki defa uzun yola cikan kucuk araba suruculeri sol ve orta seriti kapatip yavas yavas giddikleri icin trafigin altina ustune getiriyorlar 4- surekli yolda olan buyuk arac suruculeri zaten her daim denetim altinda. Buyuk gecmis olsun. Allah rahmet eylesin ... Tum surucu arkdaslar daha dikkatli olmaliyiz.
    Cevapla
  • ABCD 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Şehirlerarası yollarda 120 ile sakin sakin giderken yolcu otobüsü geliyor sellektör yapıp yol istiyor ibreye bakıyorum 120. Mübarek sen kocaman otobüsle kaçla geliyon da yol istiyorsun. Bir gün bir tanesiyle çok pis bozuşacam da sabır.
    Cevapla
  • Deli dumrul 2 yıl önce Şikayet Et
    şoför uyumuş gece uyumaması gereken muavinde uyumuş besbelli.
    Cevapla
  • Mehmet cebecioglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Diyecek bisey bulamıyoruz
    Cevapla
  • Oğuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance