Yarıyıl tatili uzayacak mı? Bakan Özer'den son dakika açıklamalar

Bakan Özer, "Yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceğiz" diye belirterek, "Tatil boyunca ricamız olmuştu öğretmenlerimiz öğrencilere ödev vermedi" dedi.

GİRİŞ 21.01.2022 10:27 GÜNCELLEME 21.01.2022 11:52
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Kavaklı İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.

Bakan Özer, Ankara Valisi Vasip Şahin ile beraber öğrencilere 1. dönem karnelerini dağıtarak, 7 Şubat’ta sona erecek 2 haftalık tatilin ardından buluşacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer

Öğrencilere karnelerini verirken hayallerindeki meslekleri soran Bakan Özer, öğrencilere yarıyıl tatilinde aileleri ile vakit geçirmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek bir durum söz konusu değildir. 7 Şubat’ta kaldığımız yerden yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceğiz.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, karneleri dağıttı

Milli Eğitim Bakanı Özer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Öğretmenlerin aşılanma oranları, diğer meslek gruplarına göre çok yüksek. Ben öğretmenlerimize bu süreçte maskeyle ders anlatma fedakarlıklarından dolayı, titizliklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Salgınla mücadelede topluma örnek oldular.

Sağlık Bakanımıza da çok teşekkür ederiz.

İki haftalık tatil boyunca ricamız olmuştu öğretmenlerimiz öğrencilere ödev vermedi. 18 milyon öğrencimiz iki haftalık tatilde en az bir kitap okuyacak. Onlardan sadece onu istedim. Kitap okuma oranı yükseltmemiz lazım. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer

YARIYIL TATİLİ UZAYACAK İDDİALARI İÇİN NET AÇIKLAMA!

Elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Yarıyıl tatilini uzatmamızı gerektirecek herhangi bir durum söz konusu değil. Kararlılıkla ikinci döneme planladığımız şekilde 7 Şubat'ta yüz yüze eğitimle başlayacağız."Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer öğrencilerle fotoğraf çektirdi

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 45
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizi heyecan korku içersinde bırakıyor ya
    Cevapla
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ziya Selçuk özledik
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl ödev verilmedi kızımın toplam 224 sayfa ödevi var tatil mi yapsın ödev mi bunlar ne zaman yaşayacak çocukluğunu
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın veliler gidip öğretmeninize söyleyemediklerinizi burda sayın bakana söylüyorsunuz.Bence cesaretinizi toplayıp ödev konusunu öğretmenlerinize iletiniz
    Cevapla
  • Nefer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilim kurulu üyesi bir hocanın konuşması üzerine hareket etseydik , çocuklar bir yarım dönem daha bomboş eğitim alacaktı. Daha önce kayıp olan 1,5 senemiz olmustur.. Okullar güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Çocuklara hayırlı ve uğurlu olsun ,bu tatili fazlasıyla hak etmişlerdir. Öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Ağzında maske canını burnuna takıp görevini yapmışlardır. Milletimiz çocukları düşünerek pandemi tedbirlerine ziyadesiyle uymuştur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'