Zeytinburnu'nda Halk Ekmek büfesine saldıran kişi tutuklandı

Zeytinburnu'nda Halk Ekmek büfesine saldıran Ceyhun S. tutuklandı.

Zeytinburnu'nda Halk Ekmek büfesine saldıran kişi tutuklandı
Zeytinburnu'nda Halk Ekmek büfesine saldıran kişi tutuklandı
GİRİŞ 22.01.2022 21:06 GÜNCELLEME 23.01.2022 03:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay dün saat 11.30 sıralarında Telsiz Mahallesi 314 Sokak'ta bulunan İBB'ye bağlı Halk Ekmek Büfesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ceyhun S. ismindeki bir kişi büfenin yanına gelerek taşla büfeye saldırdı. Büfenin camı kırıldı. Büfe işletmecisinin şikayeti üzerine Ceyhun S. .gözaltına alındı. Ceyhun S. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

Hakimlikte ifade veren Ceyhun S.'nin, “Söz konusu halk ekmek büfesi şeytanın yeridir. Bu nedenle de oraya taş attığım doğrudur. Beni yönlendiren kimse yoktur. Görüntülerde yer alan ve büfeye zarar veren şahıs benim. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Kafama esti yaptım. Şeytana uydum, küfür ettim. 'burayı kapat, fırıncılar boşuna mı çalışacak' dedim. Pişman değilim gurur duyuyorum" 

ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ceyhun S.'nin  avukatı müvekkilinin akıl sağlığının yerinde olmadığını söyleyerek serbest bırakılmasını talep etti. 

Ceyhun S. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece “kamu malına zarar verme“ ve “silahlı tehdit" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytani provokasyondan mağduriyet senaryoları bu filim 90lı yıllardaydı.
    Cevapla
  • İlhan GÜR 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsana saldırırsa, yaralarsa serbest bırak. Büfeye saldırırsa tutukla.
    Cevapla
  • Ersan 2 yıl önce Şikayet Et
    Araştırılmalı chp üyesi olma ihtimali yüksek
    Cevapla
  • Temel reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay bu insanla bu şehirde yaşıyoruz oksijen israfi yapan tek hücreli tipin bu toplum içinde yaşamaması lazım biran önce akilsağlığı olmuyan bu kişinin toplumdan uzaklaştırılması lazim
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten kimin akli yerinde deli ise bin kat daha fazla ceza alacak yapar iken akli basinda ifade verir iken akli basinda sonra suclu seytan cinler yada kafam yerinde sana ne ucuz ekmek alir ise halk orasi olmasa o zaman durmadan zam gelir bunlar seytanin cocuklari verdigi zararin bin kat ve iyi ceza verin bak akli nasil basina gelir sonra bir akil hastanesine koyun geberene kadar orda kalsin herkes ben deli seytana uydum diye ne isterse yapma hakki yok en iyi yer hapis seytan ile bol bol sohbet eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki