Geçmişi de skandallarla dolu! Fuat Avni'nin 'güzeli' Sedef Kabaş...

Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret eden Sedef Kabaş büyük tepki çekmişti... Yaptığı çirkin açıklamaların ardından tutuklanan Kabaş'ın geçmişteki diğer skandalları yeniden gündem oldu.

GİRİŞ 23.01.2022 11:28 GÜNCELLEME 23.01.2022 11:41
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Sedef Kabaş CHP'nin kanalı TELE 1'de skandal ifadelerle Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaretler yağdırdı.

Kabaş "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." şeklinde skandal ifadeler kullandı.

TUTUKLANDI

Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanlığı makamını ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal söylemleri üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, Sedef Kabaş'ın bir televizyon programında yaptığı konuşmalarla ilgili inceleme başlattı. Başsavcılık, inceleme sonucunda Kabaş hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma açtı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kabaş, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Kabaş, tutuklandı.

Sedef Kabaş

FETÖ'CÜLERE SELAM ÇAKIP "GEÇMİŞ OLSUN" DEDİ

Yaşanan bu gelişmeler Sedef Kabaş'ın geçmişini, attığı skandal tweetleri akıllara getirdi.

Kabaş, 2015 yılında Fetullahçı Terör Örgütü'nün yayın organlarında boy gösterip FETÖ'cülere geçmiş olsun dileklerini iletti.

FETÖ medyasının baş aktörü Zaman Gazetesi'ne övgüler düzdü.

"Zaman birlik olma zamanı" ifadelerini kullanıp bir başka FETÖ medyası Bugün TV'de açıklamalarda bulundu.

Sedef Kabaş

FUAT AVNİ'DEN ALDIĞI MESAJ İLİŞKİYİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Sedef Kabaş'ın FETÖ'ye verdiği destek karşılıksız değil. Kabaş, örgüte açıktan destek verirken, FETÖ de Kabaş'a özel bir ilgi gösterdi.

FETÖ'nün medyasında her gün boy gösteren Kabaş, örgütün 1 numaralı algı operasyoncusu Fuat Avni'den de destek aldı.

Fuat Avni, "Geçmiş olsun güzel insan Sedef Kabaş" şeklinde paylaşım yapmıştı:

"İSTANBUL VURULMADIKÇA TÜRKİYE UYANMAZ"

Sedef Kabaş, 12 Ocak 2016'da yaptığı skandal bir paylaşımda terör örgütlerine ve teröristlere yol göstermiş, "İstanbul vurulmadıkça Türkiye uyanmaz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 101
  • 12345 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Liderinin; üstün ve başarilı uygulamaları artıkları kudurtuyor.Dünya alkışlıyor. Gecmişte el pence duranlar gitti.Kurtlar Sofrasinda Os manli tokatini vuran' bir lider cıktı. Elbette kan emici vam pirler kuduracak.Bu son da olmayacak. Yapilacak teķ şeý; dis kaynakli teröristler ve ajanlarına gereken ceza veril meli,vatandaslıktan alinmalı. Daha sert yaptirimları olan, icine milletin dini, Milli degerlerini alan,genis kapsam lı bir kanun,cıkarmalı. Madem; Kanun cikarmak bu kadar kolay, şehidime küfur eden, dinimle alay eden, bayragımı indi ren, hainlik eden hafifle tici neden ipine kapılmadan hesabıni versin. Zaten bu cezayi alan, bizden değildir.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef haddin fazla özgürlük ve demokrasi var Ülkemizde bu kadar hain istediği gibi konuşuyor sonra da diktatörlük var diye cazgırlık yapıyorlar sanırım dünyanın hiç bir ülkesinde hainlere bu kadar özgürlük yoktur
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    İbreti alm için en ağır ceza verilip uygulanmalı.yeni bir yasa çıkarılmalı halkın seçtiği ve devletin değerlerine hakaret eden mal varlığına el konmalı,10 yıl ceza almalı Sonrada vatandaşlıktan çıkarılmalı.bu yayına ixin veren kanala el konmalı.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle ve kesinlikle dediğin olmalı bu hainler gidince bu ülke rahat eder
    Cevapla
  • Salij 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları vatandaşlık çıkar kimliksiz at dışarı
    Cevapla
  • Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    ortalığı karıştırmak ve bulandırmak ve ajite edip meydanları aeteşe büründürmek mentalitesi durumundan kendilerine yol açmak istemeleri onlara fayda vereceklerini sanıyorlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak