Genco Erkal'dan Sezen Aksu'ya destek: Göreceğiz kim yolcu kim hancı

Hz. Adem ve Hz. Havva'ya yönelik hakaret içeren şarkısıyla büyük tepki çeken Sezen Aksu'ya bir destek de sanatçı Genco Erkal'dan geldi.

Genco Erkal'dan Sezen Aksu'ya destek: Göreceğiz kim yolcu kim hancı
Genco Erkal'dan Sezen Aksu'ya destek: Göreceğiz kim yolcu kim hancı
GİRİŞ 24.01.2022 11:46 GÜNCELLEME 24.01.2022 15:18
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

Bir şarkısında Hazreti Adem ve Hazreti Havva'ya hakaret eden Sezen Aksu'ya tepkiler devam ederken destek olanlar da çirkin ifadeleri savunmayı sürdürüyor.

Aksu'ya destek veren Genco Erkal da toplumu kutuplaştırıcı ifadeler kullanarak, konuyu siyasallaştırdı. Erkal paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sezen Aksu Avcı şiiriyle sarayı ezmiş geçmiş. Sanatın gücü her zaman iktidarların en büyük korkusu olmuştur. Bir atasözü bile onları deli etmeye yeter. Göreceğiz kim yolcu kim hancı."

Genco Erkal, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan hakim karşısına çıktıGenco Erkal, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan hakim karşısına çıktı

CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDEN SEDEF KABAŞ'A DESTEK

Daha önce "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıkan ve mahkemesi devam eden Erkal, Başkan Erdoğan'a çirkin ifadeler kullanan Sedef Kabaş'ı da savundu. Erkal, Kabaş'ı "Bir Çerkes atasözünü yazdı diye değerli gazeteci Sedef Kabaş gözaltına alındı." dedi.

 

YORUMLAR 210
  • Tosun Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların dini imanı ve vatan derdi yok bunlar hangi milletdense oraya Türk kimliğini alıp kimin … ise oraya yallah kimsede kabül etmez ha
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay yiğidime bak, bu dünyayı kendine kalacak zanneden zavallı, yatarken sabah kalkacağına garantin varmı ki; kendini hancı zannediyorsun, cetvelin son santimleri kalmış sen ona bak.
    Cevapla
  • ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    senin dinin veya dinsizliğin umrumda değil benim dinime sövemezsiniz size öylebir söverlerki kaçacak yer ararsın herkes aklını başına devşirsin
    Cevapla
  • MERDOGAN 2 yıl önce Şikayet Et
    sanatçıların çoğu sabateist veya ermeni kökenli. Gerçek Türk sanatçıları milli ve manevi değerlerimize saygılıdır. Açıktan kimliğinizi bile söylemekten çekinen ödlek hainler !
    Cevapla
  • ahmet şener 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim atalarımız dinimize hakarete bulunmaz o olsa olsa sizin düşünceniz olur şunku sizde din yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan