Bakan Koca haftalık vaka haritasını paylaştı: Bingöl rekor kırdı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 8-14 Ocak arasında her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Bingöl, bir haftada vaka sayısı en çok artan il oldu. Bingöl'ü İstanbul, Bolu ve Rize takip etti.

GİRİŞ 24.01.2022 11:53 GÜNCELLEME 24.01.2022 13:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Koca: 8-14 Ocak arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında.

Haritaya göre İstanbul'da 100 bin kişide görülen vaka sayısı 1571,46, Ankara'da 629,65, İzmir'de 714,29 oldu.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN 10 İL

8-14 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il: Bingöl, İstanbul, Bolu, Rize, Kocaeli, Erzurum, Ankara, Bilecik, Tunceli, Trabzon. 

YORUMLAR 10
  • İbarhim 2 yıl önce Şikayet Et
    Su herkese pozitif diyorlar sacmaligini birakin ,pozitif cikan zaten bi kac gun sonra iyice hastalaniyor demem o ki pcr testleri kesinlikle dogru
    Cevapla
  • Ahmet12 2 yıl önce Şikayet Et
    Özelikle avrupada yaşayan türklere sesleniyorum ezanelerde satılan otostin yanılma payı yüzde 3 ,hemen görebiloyorsunuz iki cizgi pozitif ,tek cizgi negatif
    Cevapla
  • Ahmet12 2 yıl önce Şikayet Et
    Pandeminin başından beri cok kez ağır hasta oldum daha önce olmadığım kadar etrafımda millet korona olurken Benim testlerim hep negatif cıktı kurumlarda,bu yüzden kurumlarda yapılan pcr testine güvenmeyin ezanelerde ototest alıp evinizde bakın önce daha önce ototest yoktu avrupada yaşayan türkler kendinizi hasta hisedince karantinaya alın caamilerde cok kişiye bulaştı millet bilmediğindenmi acaba?
    Cevapla
  • Ahmet12 2 yıl önce Şikayet Et
    Omicron grip gibi değil 10 yaşındaki oğlum bile ağır gecirdi şimdide bana bulaştı iki fayzer aşısı olmama rağmen bende aģır geciriyorum yatakatan kalkamıyorum üşüme vücüt kirgınlığı ateşlenme boģazda yara bu sene bitecekmiş yalan ,ayrıca alamnayada avrupada yaşayan türkler ezaneden ototest yapsınlar önce cûnki kurumlarda yapılan pcr testini pozitif cıksa bile negatif diyebilirler sakın güvenmeyin kendin yap önce pozitifse yalanyamazlar ,millet bende bir şey you diyor türk toplumuna bulaştırıyorlar dikkat,kafirler acıktan yapamadıklarını gizliden yaparlar
    Cevapla
  • Şahin gözü 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim ilkögretimden giden her öğrenciyi nerdeyse pozitif diye gönderdiler siniflari kapattilar muratlarina erdiler bence günlük yarin hatta bugunden ellibin seviyesine vaka sayisina iner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı