Bir skandal görüntü daha: İBB cenazeyi yolda bıraktı!

İstanbul'da yağan kar ulaşımı ve hayatı felç etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tedbirsizliği birçok kazaya neden olurken bir cenaze aracını da yolda bıraktığı ortaya çıktı. Cenazeyi Sultangazi Belediyesi taşıdı.

GİRİŞ 24.01.2022 22:25 GÜNCELLEME 24.01.2022 22:32
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Bir vatandaş paylaştığı görüntülerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede sınıfta kaldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

CENAZEYİ YOLDA BIRAKTILAR!

İBB'den kepçe ve traktör gönderip yolu açmalarını, yardımcı olmalarını istediğini dile getiren vatandaş, ''İBB görevlileri yapacakları bir şey olmadıklarını, 153 aramamı söylediler'' dedi. Sultangazi Belediyesi'nin yardıma koştuğunu söyleyen vatandaş, ''Allah razı olsun Sultangazi Belediyesi bize servis gönderdi. Şu an cenazemiz Sultangazi aracında'' açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 155
  • Ozan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cezaneleri yolda bırakan CHP utanmadan ülke yönetmeye talip oluyor. Komik...
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti kar ve depremi engelleyemezdi ama 2017'de bunun 3 katı kar yağmıştı ve gram sorun olmadı, çünkü önceden tedbirini almış, küreme araçlarıyla her yerde hummalı çalışma ile mükemmel bir koordinasyonla işini yapmıştı. Ancak akılsızlar mevcut beceriksizliği korumaya çalışır. İş bilenin kılıç kuşananın!
    Cevapla
  • yaşar Şenel 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul dünya şehri deniyor hale bak siyaset uğruna halkı harap ediyorsunuz yazılar olsun size yok mu koskoca devletin kurumları karayolları il özel idaresi belediyeler ne iş yaparsınız İstanbul'u CHP kazandı diye mi bu eziyet ben bir AKP li olarak yazılar olsun sizlere diyorum
    Cevapla
  • cengiz tunç. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız cenaze aracı sultangazi belediyesine ait.Yani Adalet ve kalkınpa partisine ait bir belediye.Yani ilgili belediye yardım edecek.Demogoji tutmuyor yani.
    Cevapla
  • Sadi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kizmayın Ekrem e Sabredin Geçer Bunlar ve Çabuk Unutan Bir Toplumuz Önümüzdeki Secimde de Seçin Ulasim Bedava, Su Bedava , Ekektrik Bedava , Dogal Gaz Bedava , Motorin 1 TL Olacak Benden Söylemesi Yalanda Yok Hılafta Yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak