Kaosa zemin hazırlayan İBB'ye Fatih Altaylı'dan ilginç savunma: Olur böyle şeyler

İBB ekiplerinin tuzlama yapmamasına tepki gösteren bir paylaşım yaptıktan sonra silen ve kendisine 'Neden sildin' diye soran vatandaşlara 'İt sürüsü' diyen Fatih Altaylı, İBB'nin sınıfta kalmasını 'Arada olur böyle şeyler' diyerek savundu.

GİRİŞ 25.01.2022 11:50 GÜNCELLEME 25.01.2022 12:29
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

İstanbul'da kar yağışının etkili olacağı günler ve hatta haftalar öncesinden sıklıkla Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından deklare edilirken, İBB bu sınavı geçemeyerek adeta İstanbulluları yalnızlığa terk etti. Gazeteci Fatih Altaylı ise köşe yazısında İBB'nin bu beceriksizliğini 'Olur böyle şeyler' diyerek geçiştirdi.

FATİH ALTAYLI'DAN İBB SAVUNMASI: OLUR BÖYLE ŞEYLER!

İstanbul'daki kar yağışı İBB'nin vurdumduymaz tavrı ile birleşince ortaya akılalmaz görüntüler çıktı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından İBB'nin tuzlama yapmamasını eleştirip sonra, apar topar paylaşımı silen Altaylı, İBB'nin skandal yönetimine övgüler dizdi. 

İBB'ye toz konduramayan Fatih Altaylı'dan millete ağza alınmayacak hakaretler!İBB'ye toz konduramayan Fatih Altaylı'dan millete ağza alınmayacak hakaretler!

Fatih Altaylı, İBB'yi eleştirdiği tweeti sildiFatih Altaylı, İBB'yi eleştirdiği tweeti sildi

Altaylı, "İstanbul böyle kar görmedi diyorlar. Metrekareye ne kadar yağdı santim santim ölçmedim ama İstanbullu daha önce de böyle kar felaketleri ve bağlı olarak sefaletleri yaşadı. O yüzden de kimseye kızmamayı öğrendim. Arada oluyor böyle şeyler. En büyük, en modern kentleri bile doğa esir alabiliyor." sözleriyle İstanbul'un felç olmasına neden olan İBB yönetimine plaket vermediği kaldı.

İstanbul'da binlerce vatandaş arabalarında yahut yollarda mahsur kaldı. Üstüne bir de kendi araçlarını kullanmayan vatandaşları hesaba katmayan İBB toplu ulaşımda seferleri artırmak yerinde seferleri azaltınca ortaya kaos manzarası çıktı. Ana arterlerde tuzlama yapmayan İBB, tehlikeye zemin hazırladı. 

AĞIZ DOLUSU KÜFÜRLER

İBB ekiplerinin Barbaros Bulvarı mevkiinde tuzlama yapmamasına tepki gösteren Fatih Altaylı, yaptığı paylaşımı sildikten sonra tepki gösterenlere, “Niye sildin" diye soran yavşak güruha yanıtımdır. Biraz ilerde tuzlama yapıldığını görünce sildim. Beni de kendiniz gibi yavşak zannetmeyin. İt sürüsü.” ifadelerini kullandı.

"ALPAY ÖZALAN'I DAVA EDECEĞİM"

İBB'ye tepki gösterdiği paylaşımı yaptıktan sonra silen Altaylı'ya tepki gösteren AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'dan da köşe yazısında bahseden Altaylı, "Bana “Kalemini satan” demiş. Kendisini hemen dava etmelerini söyledim avukatıma. Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım." dedi.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 263
  • ömer Arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih altaylı kendi zihniyetinizde olan insanların hatası dağ gibi olsa olur böyle şeyler diye geçiştirmeye çalışıyorsunuz . Farklı düşüncelerde olan insanların çakıl taşı kadar yapmış oldukları hataları günlerce medya gündeminde tutmaya gayret gösteriyorsunuz.Bu iki yüzlülük bu münafıklık bu çifte satandart neden insan olana böyle davranmak yakışır mı?
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalaka
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediyenin sana parasi yetmez bizde toplayalım
    Cevapla
  • Yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bu kalın kafalar 120 yıldır değişmedi bu milleti açlığa yokluğa sefalete geri kalmışlığa mahkum ettiler ama hiç suçu kabullenmediler kabaşın dediği gibi büyük yalan atıp tekrarlayacaksınız ahmaklar inanacak taktiğiyle suçu hep hocalara İslama atıp üste çıktılar maalesef taraftarda buluyorlar
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    altaylı ile levent kırca videosu var seyredin görün ne kadar karaktersiz korkak olduğunu tabi şimdi parayı buldu ağır abi nagehanda sevilayda nihal bengisuda veyiste hiç birini seyretmiyorum menfaaatci iki yüzlü insana benzemezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!