İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor: Ünlü isim isyan etti

İBB'nin kar ile mücadelede sınıfta kalması, ünlü isimleri de çileden çıkarttı. Sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren komedyen Şafak Sezer gibi ünlü sunucu Gül Gölge de İmamoğlu'na sert çıktı.

İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor: Ünlü isim isyan etti
İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor: Ünlü isim isyan etti
GİRİŞ 26.01.2022 20:43 GÜNCELLEME 26.01.2022 21:01
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki kar yağışı, yetersiz müdahale nedeniyle adeta kabus haline gelirken beyaz örtü ile kaplanan yollarda büyük mağduriyet yaşandı. Araçlar otoyollarda, ana arterler üzerinde kara sağlanırken belediyenin müdahalede yetersiz kalması eleştirileri de gündeme gelmişti. Aralarında ünlülerin de bulunduğu bir grup isim müdahalelerde yetersiz kalınması nedeniyle İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Komedyen Şafak Sezer sosyal medya hesabı üzerinden çağrıda bulunurken, ünlü isim gibi sunucu Gül Gölge de sosyal medya hesabı üzerinden duruma tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Gül Gölge.

"2 SAATTE 4 KİLOMETRE YOL GİDEBİLDİK"

Arabasının içinde paylaşımlar yapan Gölge, önce "2 saatte sadece 4 kilometre gidebildik" diyerek tepki gösterdi. Beklemeye devam edince sinirlenen Gölge, "Yerler buz, bir tane kurtarma, bir tane tuzlama aracı, hiçbir şey yok. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'u kendi haline bırakmış" diyerek sosyal medyadan isyan dolu paylaşım yaptı.

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 60
  • İsmail Mete 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz hemşiresine Kalkan balığı ciğeri yediriyor o şahısa göre İngiliz 16 türk'ten daha değerli demek ki
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kar boyasını sıyırdı, alttan astarı sırıttı. Adamların hizmet derdi diye bir şey yok. Biri balıkçıda, genel sekreteri İsviçrede kayakta. İstanbullu anlasın artık. CHP den ne köy ne de kasaba olur. Genç nesil çabuk unuttu İsvan zamanını......
    Cevapla
  • Cihangir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu İst. Büyükşehir şeysi! yolları kardan temizleseydi iyi başkan mı olacaktı? Bu şahıs çok tehlikeli İstanbulu yabancılara ve terör örgütlerine teslim etti çünkü bu kalitesiz kişinin işi bu, onu balon gibi şişirip oraya oturtanların piyonu. İngiltere gibi sömürgeci kapitalist bir ülkenin büyükelçisiyle bir belediye başkanının ne işi olabilir! Uyanın artık!!!!
    Cevapla
  • Atillah 2 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste oylama yapılsın acil 16milyon kar küreği ihtiyaç var
    Cevapla
  • Atillah 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu git spor yorumcusu ol belediye sana göre değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar