Hizmet yok bahane çok! CHP'li 11 belediye para istiyor

Seçimden önce onlarca vaatlerde bulunmalarına rağmen yaklaşık 3 yıldır elle tutulur bir hizmette bulunmayan başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 11 CHP'li belediye ortak bildiri ile daha çok paraya ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

Hizmet yok bahane çok! CHP'li 11 belediye para istiyor
Hizmet yok bahane çok! CHP'li 11 belediye para istiyor
GİRİŞ 27.01.2022 14:32 GÜNCELLEME 27.01.2022 14:32
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Seçimden geçen bunca zamanda hafızalara kazanan tek bir dikili ağaçları olmayan CHP'li 11 belediye başkanları bir araya gelerek ortak bir bildiriye imza attı. 

SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN BAHANELER BAŞLADI

Söz konusu bildiride hükümetten daha fazla destek isteyen başkanlar, sözde hizmetleri yapabilmek adına borçlanma konusunda yardım çağrısında bulundu.

Telekonferans yöntemiyle düzenlenen toplantı; İstanbul'dan Ekrem İmamoğlu'nun, Ankara'dan Mansur Yavaş'ın, İzmir'den Tunç Soyer'in, Antalya'dan Muhittin Böcek'in, Adana'dan Zeydan Karalar'ın, Eskişehir'den Yılmaz Büyükerşen'in, Aydın'dan Özlem Çerçioğlu'nun, Muğla'dan Osman Gürün'ün,  Mersin'den Vahap Seçer'in, Tekirdağ'dan  Kadir Albayrak'ın ve Hatay'dan Lütfi Savaş’ın  katılımıyla yapıldı.

Bildiride, "Belediyelerimiz, vatandaşa sundukları hizmetleri aksatmama konusunda, çok ciddi mücadeleler vermektedir. Verilen hizmetlerin, devam eden ve devreye alınması planlanan projelerin sürdürülebilir hale dönüştürülmesi hususunda, hükümet yetkililerini Türkiye'deki bu ekonomik zorluklar sırasında, yerel yönetimleri desteklemeye davet ediyoruz." sözleri yer aldı.

 

 

YORUMLAR 106
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ya veriliyorsa bu ülkenin parası Allah burunlarindan getirsin son verdikleri olsun inşallah
    Cevapla
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    kandilin parası bitmiş bunca paralar nereye gidiyor ( birtane hizmet gösterebiliyorlarmı)tabiki pkk ya diyet olarak kandile gidiyor. o paralarla askerlerimiz şehit ediliyor. sade bir vatandaş olarak ben bunları görüyorum da koskoca milliyetçiler İP ve dindarlar SP neden görmezden gelirler? sizlerinde ellerinizde şehit kanları var hatta sizi destekliyenlerinde
    Cevapla
  • vatandaş... 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi biliyoruz da size oy veripte kendini akıllı zanneden kör sağır akıl yoksunu gurebaya bunu nasıl anlatacaz ona akıl ermiyor çünkü böyle arızalı cüruhlar normalde insan olmaz ama yaradan herşeye bir örnek yaratmış bir bildiği vardır...
    Cevapla
  • Aydayev Tural 2 yıl önce Şikayet Et
    sakın bu video'yu izlemeden oy vermeye gitmeyin chp belediyeleri tıkır tıkır çalışıyor işte ispatı youtube
    Cevapla
  • mimcim 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif kafa somut güzelliklerin karşısında ne yapacağını bilememenin aczi içindeler. Bu duruma düşmelerine üzülüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı