Mansur Yavaş'ı savunayım derken rezil oldu! "Bakın CHP grup başkanvekili ne diyor?"

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'nun 8 Nisan 2019'dan itibaren ABB'de 2866 personelin işten çıkarıldığını açıklamasına rağmen ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker'in Mansur Yavaş'ın yalanını savunması pes dedirtti.

GİRİŞ 11.02.2022 20:13 GÜNCELLEME 11.02.2022 20:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Danıştay raporlarıyla ortaya çıkan usulsüzlükler, 30 bin personele baskıyla yeni sözleşme imzalatılması ve en son belgelerle ispatlanmış torpille işe alım skandallarının ardından işten çıkartılan binlerce personel konusu ABB Meclisinde tartışılmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işçilere “imzala ya da işten çık” tehdidiAnkara Büyükşehir Belediyesi’nde işçilere “imzala ya da işten çık” tehdidi

Skandalın açığa çıkması sonrası CHP'li Yavaş sessizliğe gömüldü: Torpili yalanlamadılarSkandalın açığa çıkması sonrası CHP'li Yavaş sessizliğe gömüldü: Torpili yalanlamadılar

İstanbul, Ankara ve İzmir yönetimlerindeki usulsüzlükler Sayıştay raporundaİstanbul, Ankara ve İzmir yönetimlerindeki usulsüzlükler Sayıştay raporunda

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ RAKAM VEREREK AÇIKLAMIŞTI

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu ABB'den işten çıkartılan personelle ilgili "Resmi rakamlarla size anlatacağım. 8 Nisan 2019 tarihinden bugüne kadar belediyemizde 2866 personel işten çıkmış ve çıkarılmıştır." demişti.

AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANI ÖZCAN: KİME DİYET ÖDÜYORSUNUZ

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Ankara Masası TV'de yaptığı açıklamalarda işten çıkartmalar sonrası kat ve kat fazlasıyla personel alındığına dikkat çekerek "Diyet ödeme gibi bir şey vardı ki, bu diyet ödeme nereye bilmiyoruz. Bunu da inşallah cevaplarlar 3 bin civarı bir personel atılış. Şimdi bakıyorsun yeni yeni personel alınıyor. Bütçeye baktığımızda da bütçeden personel giderleri çok yükselmiş durumda. madem bu kadar adam çıkarttın, ihtiyaç yok diye çıkarttın. Çıkarttıklarının yerine kat ve kat fazlasını neden aldın. Bunları sana kim aldırtıyor. Kime diyet veriliyor." ifadelerini kullandı.

ABB MECLİSİ İYİ PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BEKER: MANSUR BEYİN KIMSEYE BİR DİYET BORCU YOK

AK Partili Özcan'ın sözlerine cevap veren ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker işten çıkartılan personeller hakkında algıyı sürdürerek "Hizmetten başka Mansur beyin kimseye bir diyet borcu yok. Galiba Hakan bey bir yerden duymuş bunu söylüyor. Bırakın 2 bin işçiyi, işini gücünü alın teriyle yapıp para kazanan, belediyede emek sarf eden bir Allah'ın kulunu sadece AK Partili diye veya Haseki'ye çalışıyor diye çıkartan adam, adam değildir yani." dedi.

AKP ARTİLİ ÖZCAN'DAN BEKER'E CEVAP: BAKIN CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ NE DİYOR?

Sosyal medyadan 8 Nisan 2019'dan itibaren ABB'de 2866 personelin işten çıkarıldığı bilgisini paylaşan CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'nun videosunu paylaşan AK Partili Özcan Beker'e hitaben "Bak Adnan bey Chp grup başkanvekili nediyor?" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • Ibo 2 yıl önce Şikayet Et
    Mansur, ülkücü degilmiydi, neden bu tip ülkücüler solcular tarafından katledilen binlerce ülkücünün kanı eline bulaşmış chp ye don lastiği oluyorlar biri bunu anlatsın, o atilanlarin belkide çoğu ülkücü ama mansur solcu ve chp li!
    Cevapla
  • fascfc 2 yıl önce Şikayet Et
    cıkaran adam adam degıldır sankı cıkarılanlar t.c vatandası degıl
    Cevapla
  • Ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara herşey algı
    Cevapla
  • yunaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    TC nin gelmiş geçmiş en tehlikeli teşkilatı Chp dir.................
    Cevapla
  • Bilenbiri 2 yıl önce Şikayet Et
    10 Kasım 1938 den sonra....!
    Cevapla
  • Muslim Brothers 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep derim Çare Kayyum. Melih Gökçek Kayyum olarak atanmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!