Cesur: İBB yönetiminin yaptığı tam bir trajikomik

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, "İBB’nin bir kar yağışı durumunda sorumluluk sahibi olup temizlemesi gereken yol uzunluğu 4 bin kilometre. İBB’nin sorumluluk alanında kilometre başına kullandığı solüsyon 5 litre. Evet, 5 LİTRE." dedi.

Cesur: İBB yönetiminin yaptığı tam bir trajikomik
Cesur: İBB yönetiminin yaptığı tam bir trajikomik
GİRİŞ 28.01.2022 02:26 GÜNCELLEME 28.01.2022 11:27
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, kar yağışı karşısında İBB'nin acziyetini gösteren verileri ortaya koydu.

FIKRA GİBİ İSTATİSTİK

Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Cesur, yaptığı açıklamada, "İBB’nin bir kar yağışı durumunda sorumluluk sahibi olup temizlemesi gereken yol uzunluğu 4 bin kilometre. Son kar yağışında İBB’nin kullandığı solüsyon 20 ton. İBB’nin sorumluluk alanında kilometre başına kullandığı solüsyon 5 litre. Evet, 5 LİTRE. Fıkra gibi istatistik. Yani şöyle düşünün: Bakkaldan aldığınız 5 litrelik suyu 1 kilometre uzunluğunda bir yola döküyorsunuz. Tirajikomik." ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

TESİSİN 1 SAATTE ÜRETEBİLECEĞİ KADAR SOLÜSYON BİLE KULLANILMAMIŞ

AK Parti döneminde kurulan ve tam kapasite ile saatte 25 ton solüsyon üretebilen tesisin bulunduğunu belirten Cesur, "Bir bilgi daha. İBB’nin Kartal’da (Ak Parti döneminde kurulan) tam kapasite ile saatte 25 ton solüsyon üretebilen bir tesisi mevcut. Yani İBB, şehri allak bullak eden kar ile mücadelede bu tesisin 1 saatte üretebileceği kadar solüsyon bile kullanmamış." dedi.

YORUMLAR 31
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İşten attığın 15 bin kişi yerine 45 bin PKK lıyı ile aldı daha neyapsın.altına yapacak değilya.
    Cevapla
  • Buzz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sabah yollarda aşırı buzlanma vardı, bu da 5 lt ile 1 km nin sonucu
    Cevapla
  • sorun imamoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    ibb den arpalığı kesilen tescilli fetöcü TÜRK düşmanı vatan hainleri, ibb ye her dakika karalama kampanyası düzenliyor. bedevi artıkları çatlasada patlasada istanbul TÜRKLERİNDİR TÜRKLERİN kalacak.
    Cevapla
  • Kurtuluş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen Türk olduğunumu sanıyorsun zavallı
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu istanbulda solculara birşey demiyorum, bu ekremi başkan yapan sağcılara ona oy verenlere söylüyorum mutlumusunuz,size daha bunlar az bile yazıklar olsun sizlere sırf Erdoğana ders verelim diye bunu başınıza getirdiniz ya yuh sizlere layık olduğunuz gibi yonetiliyorsunuz işte. Layığınızı buldunuz.
    Cevapla
  • ademoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul;canla başla hizmet edenlerden bıkmıştı arada bir böylesi iyi geliyor.Nimeti beğenmeyenler külfete şikayete hakkı yoktur
    Cevapla
  • Sadık 2 yıl önce Şikayet Et
    canla başla hizmet 94-2000 yılı arasıydı, uzun zaman da uzatlamaları oynadılar, millet kaç defa şans verdi. gidenler önce biz niye gittik diye düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada