'İBB tuz yerine kum verdi' iddiası! Canlı yayında gösterdi

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, canlı yayında yaptığı açıklamada, İBB'nin karlı yollara tuz yerine kum verdiğini iddia etti. İmamoğlu'nun tuz deposunda tuza defalarca 'kum' demesi dikkatlerden kaçmadı.

GİRİŞ 25.01.2022 23:58 GÜNCELLEME 25.01.2022 23:58
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, A Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada, İBB hakkında flaş bir iddiada bulundu.
 

Fazıl Say'a İmamoğlu tokadı! Dalga geçeyim derken alay konusu olduFazıl Say'a İmamoğlu tokadı! Dalga geçeyim derken alay konusu oldu


İBB'nin verdiği tuzun yolları bozduğunu, makinelere zarar verdiğini söyleyen Ahmet Cin, "Bize verdiği tuz, kaya tuzu olarak adlandırılıyor. Çok yoğun miktarda kum oranının yüksek olduğu bir tuz. Bize verilen tuzlar az miktarda kar eritiyor. Kalitesiz bir tuzla tuz dökümü yapıldığını zaman gerekli etkiyi göstermediğini maalesef görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.



Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, şu ifadeleri kullandı:

'ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

"Son iki günden beri yaşadıklarımız bizleri derinden üzdü. Buna rağmen elimizden gelen bütün gayreti göstermek suretiyle vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi ile ilgili çabamızı ve desteklerimizi devam ettiriyoruz. Bugün de yine arazideyiz ve çalışmaları takip ediyoruz. Pendik olarak 51 ekiple, 475 personel ile 24 saat çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.



Daha önce tecrübe edilmiş olaylar var. Bir hafta öncesinden Meteoroloji, burada kar ne zaman gelecek, ne yoğunlukta gelecek bunları bildiriyor. Bu bidlirimler yapıldıktan sonra İBB, AKOM'dan aldığı verileri ilçe belediyeler ile paylaşarak, koordinasyon sağlayarak tedbir almak zorundaydı, zaten alıyordu. O zamanlar çok iyi hatırlıyorum, köprü altlarında ve bölgenin sıkıntı doğacak olan yerlerde bununla ilgili araçlar hazır halde bekletirilirdi, gerekli müdahaleler yapılırdı. Tuzlama, küreme anında yapılırdı.

"5 BİN TON TUZ İSTEMEMİZE RAĞMEN BİN 500 TON VERİLDİ"

Biz yıllardan beri büyükşehirden tuz alıyoruz. Bu yıl 5 bin ton istemimize rağmen bize bin 500 ton tuz verildi. Maalesef verilen bu tuzlarda da bazı sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz. Bu tuzlar döküldüğünde, koyu renk olduğunu görünce arkadaşlara sordum; 'Nedir bu?' diye. Arkadaşların iddiası; önceki dönemlerde kullanılan tuzun şu anda başka bir versiyonunun kullanıldığı ile ilgili bir bilgi geldi. Bu bilgi neticesinde bir araştırmamızı yaptık.

YORUMLAR 212
  • Aydın 2 yıl önce Şikayet Et
    O da iyi, şarapta verebilirlerdi.
    Cevapla
  • un 500tl 2 yıl önce Şikayet Et
    he türkiyenin savcilari yokmu kum satmiş şikayet edin yahu savcilika şikayet ediniz reklam yapmayiniz cikarin iki müfetiş baksin
    Cevapla
  • Chp sevmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiki karla mucadele rakıda BUZ balıkta TUZ revacta insan olan ıtanırda kum gönderemez.zavallı bunlara py veren süzme sülün osman mağdurları(mağdurumda mağdurum verin benim mazbatamı)
    Cevapla
  • Tolgam 2 yıl önce Şikayet Et
    Zirvalama ziyaa
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Müfettiş tabi bakacak ama bu reklam değil afişe etmektir. Rezilligini afişe edeceksin ki aklı başına gelsin. Ama aklı başına gelecek biri değil. Adama oy verecek bir sürü aklını kiraya vermiş var.
    Cevapla
  • NECO 2 yıl önce Şikayet Et
    satmıyor dağıtıyor AKP li ilçe belediyelerine kumla karıştırılmış tuz veriyor ıslak kum hem kilo olarak ağır geliyor hem de kumun maliyeti tuza göre çok ucuz savcı ne diyecek ki kardeşim satmıyorum dağıtıyorum dese. kaldıki yarın övünecek ti şu kadar ton tuz kullandık diyeki yakayı ele verdi. Ne içtiyse o yemekte daha ayılamadığından doğruyu ağızından kaçırıyor
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    ee şimdi bir utanılacak durum ama utanacak yüz olmadıkça istediği kadar yalan konuşurlar
    Cevapla
  • kAyA 2 yıl önce Şikayet Et
    anteptede aynısı oldu
    Cevapla
  • Hasan h 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu bu sözüne karşı halk ne der ben demiyeyim halk demistir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!