Fazıl Say'a İmamoğlu tokadı! Dalga geçeyim derken alay konusu oldu

İstanbul'da kar kabusu yaşanırken, İBB Başkanı İmamoğlu'nun balıkçı lokantasında çekilen fotoğrafı gündeme oturdu. Gerçek görüntülerle ortaya çıkınca, Müzisyen Fazıl Say'ın, dalga geçerek yaptığı İmamoğlu savunması alay konusu oldu.

GİRİŞ 25.01.2022 21:10 GÜNCELLEME 25.01.2022 21:16
Bu Habere 466 Yorum Yapılmış

İstanbul kara teslim olmuşken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balıkçıda İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yemesi gündeme oturdu.
 

Balıkçı restoranına giden İmamoğlu'ndan açıklama! CHP'lilerin yalanı ellerinde patladıBalıkçı restoranına giden İmamoğlu'ndan açıklama! CHP'lilerin yalanı ellerinde patladı


Muhalifler ve muhalefete yakın medya organları balıkçıda çekilen görüntünün gerçek olmadığını iddia ederken, hem görüntüler ortaya çıktı hem de İmamoğlu'ndan doğrulama geldi.

Fazıl Say,  dalga geçerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun restorana gitmediğini iddia etti. Gerçek çok geçmeden ortaya çıkınca Say da diğerleri gibi alay konusu oldu.
 

İmamoğlu'nun balık restoranına gittiği anlar: Kar küreme aracı özel servis yapmış!İmamoğlu'nun balık restoranına gittiği anlar: Kar küreme aracı özel servis yapmış!


FAZIL SAY DALGA GEÇEYİM DERKEN ALAY KONUSU OLDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Fazıl Say, ''Belediye başkanımız
Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dansetmiş, ve içmiş eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçelidir! Salvador Dali’nin de selamları var!''
ifadelerine yer verdi. Say'ın paylaşımı hem tepki çekti hem de alay konusu oldu.



İşte İmamoğlu'nun restorana gitmediğini iddia eden isimlerden bazıları,



CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin



CHP'li Barış Yarkadaş, Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya yaz aylarında gittiğini iddia etti.



CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmediğini iddia etti.



CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun



 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 466
  • Tiab 2 yıl önce Şikayet Et
    Son twitteki gibi soruyorum biraz utanıp özür diler misiniz
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı hayır
    Cevapla
  • cem 2 yıl önce Şikayet Et
    küffarın nasıl birlik olduğunu görün ey islamlar.. ocu bucu diye bölünmeyin. birlik olun, bak birlik örneğine. nasıl hatasında bile sahip çıkıyorlar. dışarıya hatayı göstermiyorlar. işte bu birlikten kuvvet bularak muzaffer oluyorlar. gözünüzü açın.
    Cevapla
  • Erz 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlarda utanma arlanma kalmadı bari çıkıp özür dileyin . Saraya laf atanlar bir gecede 48 bin TL hesap ödeyen kendi cebinden mi veriyor parayı. Çok yazık oldu İstanbul'a . giden milletten gidiyor adam açık açık yiyorum diyor dalgasında geçiyor . Ama her şer de bir hayır vardır elbette . Bunların zihniyet devlet düşmanlığı İslam düşmanlığı açık açık soyluyorlar fakat gözü kör olan inançlı insanlarda Allah sorar bunlara oy vermeyi.
    Cevapla
  • Uygurtürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada şunu açıklamakta yarar görmüyom oda şudur şuan ibb'nin başındaki zat karadeniz bölgesinde pontus devletinin kalıntısı olan bir pontusludur yani yunan asıllıdır bunu sadece ben söylemiyim yunan gazeteleri bunun bir yunanlı olduğunu manşetlerle duyurdular ingiliz elçisi ile görüşmelerinin teması türkiyeyi ne şekilde parçalarız yani bu zat yunan soyundan gelmedir ve art niyetlidir türk devleti ve türk milleti gözünü dört açmalıdır
    Cevapla
  • Hacı hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Kişiyi soyu ile değil yaptıklarıyla değerlendirmek gerek. Annesi, babası hatta kendisi müslüman olmadığı halde zararı olmadığı gibi faydası olmuş çok örnekler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı