Başkan Erdoğan uyardı: Sonucu çok daha ağır olur!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 29.01.2022 17:56 GÜNCELLEME 30.01.2022 18:50
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Önce 2023, ardından 2024 seçimleri bu beceriksizlerin siyasetten tasfiye edildiği yıllar olacaktır. Bugünden itibaren çok daha güçlü çalışacağız" dedi.

Erdoğanj ayrıca, "Biz iklim değişikliği ile mücadeleye gereken önemi vermezsek çok daha ağır faturalarla karşılaşmaktan kendimizi kurtaramayız." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

Bugün hem Giresunla hasret gideriyor, hem de açılış heyecanını birlikte yaşıyoruz. Dereli'yi ziyaret ettik. Afeti haber almaz tüm birimleri harekete geçirerek kimseyi sahipsiz, çaresiz bırakmadık.

Giresunlulara söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yarlarını sarmayı başardık. Bugün inşası tamamlanan afet konutları, işyerleri ve altyapıların açılışını gerçekleştirdik. Afetzede kardeşlerimizin dertlerine derman olabildiğimiz için kendimizi bahtiyar hissediyoruz. Giresun merkeze geçerek bizleri bekleyen onbinlere hitap ettik. Açılışını yaptığımız eser, hizmet ve yatırımların hayırlı olmasını diliyorum.

'ÇOK DAHA AĞIR FATURALARLA KARŞILARIZ'

Bir taraftan afetlerin izlerini ortadan kaldırırken, benzer acıların tekrar yaşanmaması için yoğun çaba harcıyoruz. Devletimizin ilgili kurumları koordinasyon içinde riskli alanların belirlenmesi için çalışıyor. Nerede bir eksik, hata, sorun varsa hemen oraya müdahale ediliyor. Bu mücadelenin başarılı olması, halkımızın destek vermesine bağlıdır. Devletimizin gücünü böyle günlerde gösterebildiğimiz için gururluyuz.

Biz iklim değişikliği ile mücadeleye gereken önemi vermezsek çok daha ağır faturalarla karşılaşmaktan kendimizi kurtaramayız. Çevremize daha fazla hassasiyet göstericeğimize inanıyorum. Bizim derdimiz millet gayemiz hizmet. Aziz milletimize hizmet için gece gündüz demen koşturuyoruz.

İklim değişikliğinin ülkemizi de etkilediği dönemde bu meseleyi görmezden gelme lüksümüz yoktur. Çevre konusunda daha fazla hassasiyet göstereceğinize inanıyorum.

Hiçbir engel tanımadan Türkiye'yi büyütmeye, güçlendirmeye devam ediyoruz. Bugün de Giresun'da her açıdan verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Giresunla kardeşliğimizi yeniledik, muhabbetimizi güçlendirdik. Yarın Trabzon'da olacak, orada da dolu dolu bir program icra edeceğiz. Kışa, kara, soğuğa, sıcağa aldırmadan hizmet yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Biz Türkiye'ye hizmet yolunda hiçbir engel tanımadık. Biz bu millete efendilik yapmak üzere değil, hizmetkar olmak üzere geldik.

'VERDİĞİ SÖZLERİ UNUTANLARDAN OLMADIK'

Asla popülizm yapmadık. Giresun'da verdiği sözleri Ankara'da unutanlardan olmadık. Milletimize karşı hep samimi olduk, dürüst davrandık. Yalanı, iftirayı, hakareti kapımıza yaklaştırmadık. Biz icraatımızla konuşuruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük kalkınma hamlesini buluştururken hiçbir şehrimizi ihmal etmedik. Son 19 yılda Giresun'a 27 milyar lira tutarında yatırım yaptık.

Biz tüm şartları zorlayarak ülkemizi başarıdan başarıya koştururken, muhalefetin içler acısı durumunu eminim sizler de görüyorsunuz. Türkiye hemen her cephede tarihinin en kritik mücadelelerini veriyor. Muhalefetin tek gündemi kimin nereye hangi sırayla oturacağı. Bir türlü karar veremiyorlar.

'HIRSLARINDAN GÖZLERİ BİR ŞEY GÖRMÜYOR'

Bunların ne millete hizmet etmek gibi bir niyetleri ne memlekete hizmet kazandırma gibi bir hedefleri var. Siyasi ömürlerini biraz daha uzatmaktan başka hiçbir dertleri yok. Güya milletvekili sıfatı taşıyorlar güya belediye başkanlığı sıfatı taşıyorlar ama hırslarından gözleri hiçbir şey görmüyor. Siyasi ikballerini yabancı büyükelçiliklerin kapılarında arıyorlar. Kendi devletlerini batıya şikayet edecek kadar milli onurlarını kaybettiler. Sorsan Cumhuriyeti biz kurduk derler ama bölücü örgütün uzantılarıyla yol yürümekten çekinmezler. Bunların siyasetteki en büyük meziyetleri tank namlusu görünce kaçmak, televizyon karşısında keyif çatmaktır. Korkaklık, beceriksizlik, kifayetsiz muhterislik dışında başka yetenekleri yok. Bu tatlı su siyasetçilerine asla yüz vermiyor.

'HİÇBİR İFTİRA BUNLARI KURTARAMAYACAK'

Sadece 1 haftada yaşananlara bakmak bile muhalefetin çapını görmek için bile kafidir. Hiçbir iftira bunları kurtaramayacak. Hiçbir medya kampanyası bu skandalların üstünü kapatamayacaktır. Önce 2023, ardından 2024 seçimleri bu beceriksizlerin siyasetten tasfiye edildiği yıllar olacaktır. Bugünden itibaren çok daha güçlü çalışacağız. Daha koordineli, uyumlu, planlı çalışacağız.

YORUMLAR 25
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    4 ila 5 bine maal ettiğiniz benzini mazotu 15 bine satın,enerjiyi millete 3 katına satın,devlet içindeki israfların hiç birini önlemeden insanları zam kırbacıyla gece gündüz hırpalayın,ardınızdaki 10/1 kalmış şakşakçının kaldırdığı toz bulutuna aldanıp eski seçmenin sizi takip ettiğini ve edceğini düşünün,bu ne kadar, gerçekten uzak bir hayel,ben bir vatandaş olarak şunun kaçınılmaz olduğunu anladım ABD denen baş düşmanın beslemeleri birlik olduya,onların kucağına altın tepsiyle ülke teslim edilecek,ve ülkemiz, ikiye bölünecek bu ne bir bir rüya nede hayel ,malesef ona doğru ğidiyoruz,kurt bu ayazı 2023 e kadar asla unutmaz.kaptan uykuda gemi kayalıklara doğru hızla gidiyor.
    Cevapla
  • Ada 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi modeli tam anlamıyla hayata geçerse 1. Yükselen gıda fiyatları eski konumuna gelecekmi 2. Dolar kalıcı olacakmi yoksa insanlar stres altında yaşamaya devam mı edecek 3 akaryakıt fiyatları yükselişe devammi edecek işte bu sorular tam anlamıyla cevabını bulursa yük o zaman hafifler
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 ardından 2024 yılında ki seçimlerde bu beceriksizlerden kurtulacağımızı ne güzel kendi ağzınızdan ifade ettiniz. Teşekkürler.
    Cevapla
  • Pirana61 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yüksek zamlarla imkansız seçimin kazanılması herkes asgari ücretle çalışmıyor herkes devlet memuru değil bunlara yapılan zamlara göre piyasaya zam yapmak doğru değil
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım Doları düşüreceğim diye bir söz ver, bittik bitiyoruz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne Doları, Türk lirası kullan, Dolarlamı maaş alıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!