Vali, çocuklarla kar topu oynadı!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, kendisiyle kar topu oynamak istediklerini ileten çocukları eşi Yıldız Pehlivan ile ziyaret etti. Çocuklarla eşi ile birlikte kar topu oynayan Pehlivan, “Bütün gayretimiz, onların yüzünün hep gülmesi" dedi.

Vali, çocuklarla kar topu oynadı!
Vali, çocuklarla kar topu oynadı!
GİRİŞ 29.01.2022 17:50 GÜNCELLEME 29.01.2022 17:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şırnak Valisi Pehlivan, sosyal medya üzerinden kendisiyle kar topu oynamak istediğini duyuran çocukların talebini geri çevirmedi. Eşi Yıldız Pehlivan ile Yeni Mahalle 102'nci Sokak'taki çocukları ziyarete giden Vali Pehlivan, kar topu da oynadı. Pehlivan, daha sonra çocukları sinemaya da götürdü.

Çocukların kar sevincine dikkat çeken Vali Pehlivan, “Yurt genelinde olduğu gibi Şırnak'ta da kar yağışı yoğun oldu. Sömestir tatilinin tam ortasındayız. Çocuklarımız bir yandan tatilinin sevincini bir yandan da kar sevincini yaşıyorlar. Çocuklar böyle park alanlarında karlı mekanlarda bir yandan eğlenirken bir yandan da görüntülerini sosyal medyada paylaşıyorlar. Bu vesileyle bizleri kar topu oynamaya davet ettiler. Biz de ailece davete iştirak ettik. Tabi onların sevinci, onların yüzünün gülmesi, hepimizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Bütün gayretimiz, çabamız onların yüzünün hep gülmesidir. Onların gerek okullarında gerek boş zamanlarında vakitlerini değerlendirmelerini, mutlu olmalarını istiyoruz. Çocuklarımız ile kar topunu oynadık. Geçtiğimiz hafta da polis ağabeyleri ve ablaları ile oynamışlardı. Bugün de biz onlara eşlik ettik” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • millet sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım razı olsun
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok insani bir manzara, tebrikler...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayburt Valiliği sırasında tanıma fırsatım oldu.Aktif,çalışkan bir bürokrat...Güzel hizmetlere devam ettiğini görüyorum.Allah muvaffak eylesin...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun valiye.Böyle yöneticilerin sayılarını çoğaltsın Mevlam inşaAllah
    Cevapla
  • MUHAMMET R ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi insandı.Evinde çalışırken onun serası vardı.Kendisi yemek için değil toprakla uğraşmayı sevdiği için ekiyordu.Büyüktü de.Ben de evin sebze ihtiyacını onun serasından karşılardım.Hoşgörülüydü.Allah razı olsun.İnşallah önü açık olur.Neşeli,hareketli biriydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi