AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na sert tepki

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Gazeteci Melih Altınok'un sunumuyla A Haber ekranlarından yayınlanan Sebep Sonuç programına konuk oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na sert tepki
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den İmamoğlu'na sert tepki
GİRİŞ 31.01.2022 23:24 GÜNCELLEME 31.01.2022 23:27
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, A Haber'de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İstanbullu kar çilesi çekerken, balık keyfi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösteren Osman Nuri Kabaktepe, ''Sel olunca tatil, deprem olunca kayak, kar yağınca balık ziyafeti.'' ifadelerini kullandı.

Kabaktepe programda gündeme ve İstanbul'a ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin A Haber'deki açıklamalarından satır başları:

İstanbul'da AK Parti'nin potansiyeli yüzde 70. Biz ötekileştirmiyoruz birleştiriyoruz. AK Parti 7 bölgenin partisidir. Türkiye'nin partisidir.

KILIÇDAROĞLU VE İMAMOĞLU'NUN FOTOĞRAFLARI

Kılıçdaroğlu'nda etik sorunu var. Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor. Otele giden sensin otelde kalan sensin. Bir mutfaktan video veriyorsun bir de otelden. Partisi görüntüyü servis etti orada bir AK Partili yok ki tutup paylaşsın o fotoğrafı. Ucuz politikalara girmeye gerek yok. Aynı ucuzluğu Türkiye'de olmayan İBB Sözcüsü vatandaşı trollükle suçlayarak yaptı.

İMAMOĞLU 3'LEMEYİ TAMAMLADI

Sel olunca tatil, deprem olunca kayak, kar yağınca balık ziyafeti. Bu kadar aymazlık olmaz.

MOBESE İDDİASI

Yayınlanan görüntülerin MOBESE görüntüsü olup olmadığı kesin değil. MOBESE görüntüsü senin hatanı örtmez ki. Önce 1 saat demişsin sonra 3 saat çıkmış. Sonra yediysem yedim demişsin.

YORUMLAR 26
  • YURGUT77 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün suç akpartinin. İstanbul için o kadar çok çalışmış ki. İmamoğlu da geldi, kendince yapılacak iş yok, bir de kendini padişah olduğuna inandırmışlar. Ye, gez, yat taktiğinde. Beyler ne eleştirilmek, ne de rahatsoz edilmek istiyor. Tek isteği saltanatın keyfini çıkarmak.
    Cevapla
  • iman eri dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    464646 yoruma cevaben " kim bir Müslümana PAPAZOĞLU diyerek hakarette bulunur ve babasının Müslüman olmadığını ve kendisinin de aynı şekilde olduğunu söylerse imanı tehlikededir. tevbe ederek islah olmaya çalışmalıdır."
    Cevapla
  • Sss 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel işte kayak tatil balık
    Cevapla
  • bağımsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. başkanım çok haklısınız, malum chp nin zihniyeti bozuk, biz kendimize bakalım 2023 önemli, ak parti kadrolarında insan kaynağı kalite profili düşüyor, keza belediyeler, bakanlıklarda atamalara liyakata dikkat edelim, çünkü edilmiyor, bu noktada sn. Erdoğana yanlış bilgiler veriliyor olduğu düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hainler Dış güçlerin esiri olmuşlar Allah köklerini kurutacak inşaAllah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!