İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan günler sonra ilk tweet

İstanbul'da kar yağışı başlamadan önce İsviçre'ye kar tatili yapmaya gittiği söylenen İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan günler sonra ilk ses geldi.

GİRİŞ 01.02.2022 12:11 GÜNCELLEME 01.02.2022 13:26
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

İstanbul'da meteoroloji ve AKOM tarafından yapılan onlarca uyarılara rağmen İBB Sözcüsü Murat Ongun'un kar tatili yapmaya gitmesi büyük tepkilere neden olmuştu. İstabulluların yollarda çile çektiği sıralarda sosyal medya üzerinden vatandaşlara troll yakıştırmasında bulunan Ongun'dan daha sonra haber alınamadı. 

ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan kar felaketinde İBB görevlisi olarak İstanbulluları yalnız bırakan Murat Ongun sessizliğe gömülmüştü. Kar yağışının ardından yaklaşık 10 gün sonra Ongun'dan ilk ses çıktı. Gazeteci Erdem Gül'ün koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurduğu paylaşımının altına 'Geçmiş olsun, acil şifalar dileriz.' mesajını bırakan Murat Ongun, günler sonra ortaya çıkmış oldu.

TEPKİLER PEŞ PEŞE

Murat Ongun'un İstanbul'da vatandaşların kar esaretinde zor durumda kaldığı sıralarda İsviçre'de kar tatili yapması ve günler sonra ortaya çıkmasına vatandaşlar da tepki gösterdi.

İSVİÇRE KEYFİ SONA ERİYOR

Murat Ongun'un İsviçre'deki kar tatili yaptığı haberlerinin ardından çarşamba günü İstanbul'a geleceği iddia edildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 89
  • Gökbörü 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri üç dana fiyatına kalkan ciğeri yer , biri yüzbin tl'lik suitten normal vatandaş algısı yapar , biri de 420 bin tl'lik isviçre tatili yapar başka ülkelerde olsa halk ve siyasiler böyleleri istifaya zorlar. Bizde ise ödül vermedikleri kaldı.
    Cevapla
  • Gökhan kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizler. Siz ancak tatil yapın ve yiyin. Doymuyorsunuz dimi.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İsviçreden yazmış olmasın istanbulda hala kar var
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye beyaza burunmusken adam kar tatiline italyaya gitmis. Tek izahı vardir, rahat edemiyor bu ulkede... eee vezir yağı bol bulunca... vahim olanı, yağı devletten
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adamların hakkıdır tatil . Sizde hiç anlayış yok mu? Adamların aileleri var ve aileleri onlar için çok önemli. Çünkü bunlar kutsanmış insanlar. Bu insanların yüzünde rabbi yessir vardır. Ne söylerlerse söylesinler inanmak zorundayız. Bunlar asla yalan söylemez. Bunlar ne söylerlerse doğrudur. Bunlara oy verenler böyle düşünüyor işte. Kendilerini zeki başkalarını aptal görürler. Ama söyleme değil eyleme bakılır bu gibi durumlarda. Onlar bizi aptal olarak düşünüyor ama bizler onların aptal olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı