CHP'li Torun'dan İmamoğlu itirafı: Hata yaptık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'un kara teslim olduğu sırada balıkçıda çekilen fotoğrafının gerçek olmadığını öne süren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yeni bir açıklamada bulundu.

CHP'li Torun'dan İmamoğlu itirafı: Hata yaptık
CHP'li Torun'dan İmamoğlu itirafı: Hata yaptık
GİRİŞ 30.01.2022 22:58 GÜNCELLEME 30.01.2022 22:58
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yoğun kar yağışından dolayı kaos yaşanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi ile balıkçıda olmadığını iddia eden CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sessizliğini bozdu.

"HATA YAPTIK"

Torun, "Açıkçası biz akşama kadar bekledik. Akşamüstü sorduğumda hiçbir yalanlama da gelmediği için biz de yani baktık ki oldukça sosyal medyada kabul var, elbette ki biz belediye başkanımızın arkasındayız. Böyle bir şey olmuşsa da destekleriz dedik. Biz de tweet attık, hata yaptık. Hata olduğunu da ifade ediyoruz. Geç kalındı. Keşke daha erkenden bir açıklama yapılsaydı." dedi.

"Sonuçta resmi bir yemeğin olduğunu, daha önceden planlanan bir yemeğin olduğunu ve bunun gerçekleştiği söylenseydi çok daha olumlu olurdu." ifadelerini kullanan Torun, "Belki Ekrem Bey'i veya yetkilileri arayıp sormamız lazımdı ama gün boyu böyle bir bilgilendirme gelmeyince açıkçası biz de o konuda bir eksikliğimiz oldu" diye konuştu.
 

YORUMLAR 32
  • Hacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani Eko sizi sallamıyor, büyükelçi ile görüşmeden haberiniz yok.
    Cevapla
  • Esas vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim işi herkese verilmez bu chp dikili taşı yok yöneticilik yapacak olucak işmi ? Daha belediyede bunu yapanlar şaşırıpta ülkeyi yöneteceğini düşünsenize 50 yıl geriye gideriz millet olarak Istanbuldaki hatayı genel seçimlerde yapmamaliyiz cocuklarimizin gelecegi icin bu şart ....
    Cevapla
  • Abdurrahman genç 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu o makamı haketmiyor günler önce metroloji den defalarca flaş haber yapıldı öğle yemeğinden sonra akoma gidip yönetimin başına geçip acıkınca ekmek arası zikkimlasaydı bizde kapalı yollarda perişan olmasaydık daha erdemli iş yapmış olurdu. Ama CHP de halka hizmet diye bir görev yok olmaaaaax
    Cevapla
  • 12345 2 yıl önce Şikayet Et
    Firsat bu firsat Yangindan mal kacirma operasyonu. Adam bir geceligini 100 bin tl. Veriyor devletin kasasindan deniz ve bogaz manzarali. Gelmis bize aclik edebiyati yapiyor. Millet ac ac diye ..Az yesek...?
    Cevapla
  • İzmir’li 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz ile oturan İngiliz’dir.Bize Türk’e dost olanlarla oturmak yakışır.Orada balık yemek bahane,Reis-i nasıl alaşağı ederiz onu görüşüyorlardır kesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!