Erkan Şamcı, koronavirüse yenik düştü!

Katıldığı televizyon programlarıyla tanınan ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, 63. yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Şamcı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

GİRİŞ 05.02.2022 11:52 GÜNCELLEME 05.02.2022 11:53
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Gündüz kuşağında kimyasaldan uzak, ekolojik ürün tarifleriyle tanınan bir dönem Kanal 7 ekranlarında, doğayla barışık bir yaşamın inceliklerini ekrana taşıyan Yeşil Bisiklet programının sunucusu Ekolojik yaşam uzmanı Erkan Şamcı, 63 yaşında koronavirüse yenik düştü. Acı haberi Şamcı'nın eşi Instagram'dan duyurdu.

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Erkan Şamcı'nın Instagram hesabından paylaşım yapan eşi, "Değerli eşim Erkan Şamcı, 4 Şubat 2022 tarihinde Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Pazar günü Fethiye'de Rıdvan Cami'nden kaldırılıp öğle namazını müteakiben Çatalarık Mezarlığına defnedilecektir. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

ERKAN ŞAMCI KİMDİR?

Erkan Şamcı, 1959 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimini Anadolu'nun farklı şehirlerinde tamamladı. Ardından 1984 senesinde Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu. Şamcı, ekolojik yaşam uzmanı, araştırmacı, aktivist, yazar, radyo ve TV programcısıdır.

Erkan Şamcı katıldığı televizyon programlarında doğal şampuan yapımından, biber ve domates yetiştirmeye, doğal bulaşık deterjanı yapımından çim döşeme ve ekme konularına kadar bilinmesi gerekenleri anlatmasıyla adını geniş bir kitleye duyurdu. Şamcı, Kanal 7, TV360, 24 TV ve TRT gibi kanallarda program hazırlayıp sundu.

YORUMLAR 83
  • Hero 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi ve sempatik bir adamdı. Üzüldüm. Allah Rahmet Eylesin.
    Cevapla
  • Sena 2 yıl önce Şikayet Et
    Severdim cidden üzüldüm mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Asuman Ayvalık 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Çok Üzgünüm Geride kalanlara sabır versin
    Cevapla
  • Deniz bagtas 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, tedbiri elden bırakmayalım. ölüm hak ama tedbir şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!