Soruları çalan FETÖ'nün beddua gibi yemini

İtirafçı olan FETÖ'cü E.D, 2013 hakim-savcılık sınavı sorularının verildiği örgüt üyelerine yemin ettirildiğini anlattı. E.D, "Görüp duyacaklarımı aileme bile söylersem gözlerim kör olsun. Çocuklarım sakat doğsun diye yemin ederdik" dedi.

GİRİŞ 06.02.2022 06:51 GÜNCELLEME 06.02.2022 09:35
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Allah evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun” şeklindeki bedduasının ardından, örgütün yargıya sızmak için “hakim-savcı çalışma evlerinde” sınavlara hazırladığı militanlarına da garip yeminler ettirdiği öğrenildi.

Skandal, 4 defa hakimlik-savcılık sınavına girip itirafçı olan FETÖ’cü E.D.’nin anlattıklarıyla ortaya çıktı. 2013 yılındaki hakimlik-savcılık sınavına FETÖ’nün çalışma evlerinde hazırlandığını söyleyen E.D., sınavdan 1 gün önce başka bir eve götürülüp burada Kur’an-ı Kerim’e el bastırılarak yemin ettirildiğini anlattı:

“Kur’an-ı Kerim’e el basıp yemin edeceğim söylendi. Kadınsal hastalığımdan dolayı el basamayacağımı belirtince, ‘Önemli değil’ deyip elimi zorla Kur’an-ı Kerim’in üzerine koyup, ‘Burada görüp duyacaklarımı eğer aileme bile söylersem kollarım bacaklarım kırılsın. Dilenci olayım. Gözlerim kör olsun. İleride doğacak çocuklarım sakat doğsun. Bütün sevdiklerim gözümün önünde kaza geçirip ölsün’ dedirttiler.”

TÜM SORULAR ÇIKTI

İtirafçı E.D. yemin ettikten sonra kendisinin büyük bir salona götürülerek duvara dönük sandalyelerden birine oturtulduğunu söyledi.

Hakimlik-savcılık sınavına hazırlanan 20 kişiyle birlikte kendilerine fotokopi halinde sınav kitapçığı dağıtıldığını anlatan E.D., “İçinde 100 soru olan ve doğru şıkların keçeli kalemle işaretlendiği bir kitapçık dağıtıldı. Yarım saat süre verdiler. Kalem-kağıt kullanmak, not almak yasaktı. Soru sormak yasaktı. Salona girerken üzerimiz arandı. ‘Tüm soruları doğru cevaplamayın. Bazı soruları yanlış işaretleyin’ dediler. 2013’teki sınavda bize gösterilen soruların tamamı eksiksiz çıktı” dedi. E.D.’nin verdiği ifadelerle, FETÖ’nün soru çalarak yargıya sızdığı bir kez daha ispatlandı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 113
  • SOLAK 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkesini seven bir solcu olarak cb'nn hareketlerini davranışlarını sevmem. 2010 a kadar ki siyasetini sevmem ama bu müptezellerin hakkından gelecek olan kişi de cb den başkası değildi. yalnız bende ki puanı iç işlerinde 10 üzerinden 3 iken dış işlerinde son yıllarda 10/7 dir.
    Cevapla
  • Gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    Gebermedimi daha bu iblis haşhaşi
    Cevapla
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki bu adamı halen nasıl bitiremiyor Türkiye.ve dışardaki arinclar Hüseyin çelikler vs ne zaman ceza alacak
    Cevapla
  • Barbaroslar geliyor 2 yıl önce Şikayet Et
    Manyak bunlar ya, manyak manyak işler,çalışan insanların haklarını emeklerini yiye yiye geldiler ,sonundada duvara toslayıp gümlediler
    Cevapla
  • Hoca. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar manyak değil münafık.İbn-i Selülün torunları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti