Bakan Koca haftalık vaka haritasını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22-28 Ocak arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısını paylaştı.

GİRİŞ 07.02.2022 11:11 GÜNCELLEME 07.02.2022 11:52
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bakan Koca: 22-28 Ocak arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında.

Sağlık Bakanlığının 22-28 Ocak verilerine göre 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 889,58, Ankara'da 1003,30, İzmir'de 961,57 oldu

Zirvedeki il Kırklareli oldu. Kırklareli'ni Kocaeli, Tekirdağ, Ankara ve İstanbul takip etti. 

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN 10 İL

Vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il: Elazığ, Uşak, Iğdır, Tokat, Kırklareli, Rize, Kırıkkale, Isparta, Bayburt, Manisa.

YORUMLAR 36
  • Osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    23 aydir evden zaruret disinda cikmadik yaz sicaklarinda bile. Ne dugune ne misafirlige ne tatile ailecek hayattan koptuk. Ama sukurler olsun sagligimmiz yerinde. Ve biz bu duruma kronik hasta oldugumuz icin ve hastalik bitsin diye katlaniyoruz. Insanlar bir tik dikkat etse bu hastalik bitme noktasina gelmisti. Ne diyelim Allah sonumuzu hayir etsin.
    Cevapla
  • Dem 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem hafif geçiyor deniliyor hemde ağır sayıları çok fazla. kocaeli de yoğun bakımlarda yer yok. Biz kime inanalım
    Cevapla
  • van 2 yıl önce Şikayet Et
    Van un sırrı ne?
    Cevapla
  • Gariban 2 yıl önce Şikayet Et
    Otlu peynir:))
    Cevapla
  • Abdülhamid 2 yıl önce Şikayet Et
    Misafir rumuzlu arkadaş, Rabbimin verdiği herşeye hamdolsun. Millet senin gibi şükürsüz mü olsun.
    Cevapla
  • Lal 2 yıl önce Şikayet Et
    Test yaptırmamak
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakanı dinlememek. Elektrik faturalarını protesto edecek kadar kafası çalışmak falan, sana uymaz yani. Hamdulsun deyip gez sen.
    Cevapla
  • Sağlıkçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım neden aşı yaptıran iller de vakalar zirvede. Bı zahmet açıklayın. Aşı ise yarıyorsa neden vakalar patlamış, işe yaramıyorsa neden vurdunuz
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle deme... Aşı vurulanlar hastalığı hafif geçiriyormuş
    Cevapla
  • Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevap çok basit çünkü oralarda test yaptırmıyor vatandaş.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlıkçı ismi koyunca insanları kandırabileceğini düşünen bir insana 100 sebep de saysan anlamaz. Tekrar tekrar bu soruyu sorar. Bu konuları anlaman biraz daha zeki olmalısın.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendine sağlıkçı demişsin, ne olduğun belli değil. Aşılı olguların hastalığı daha hafif geçirdiği ortada, özellikle yaşlı gruplarda, kronik hastalık sahiplerinde, immünsupresif hastalarda özellikle önemli. Yeni bir varyant var ortada, ilk orijinal virüs üzerinden geliştirilen, delta varyantında da oldukça etkili olan aşılardı bunlar. Omicron açısından ayrıntılı bir sonuç açıklanmadı. Ancak hastalığın daha ağır olduğu dönemde aşılar çok iyi iş gördü. Bu dönemde bile risk grubunda katkısı ortada. Aşı olmadıysanız gidiniz aşınızı olunuz. Cahilane görüşlerinizi kendinize saklayınız. Sizin gibi davranıp ex olan çok vaka var. Akıllı olun.
    Cevapla
  • metehan 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem aşı olmuyorsun olmuyorsun niye bu kadar yırtınıyorsun. Sanane insanların aşı olup olmamasından. Sanki seni aşıya zorlayan var. olursan ekime kadar.....
    Cevapla
  • Bersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Denetim denetim diyorlar, vatandaş kurallara uymuyorsa devlet ne yapsın her kapıya birer polis mi dikecekler ,baştan beri bağırıyorlar kuralları hatırlatıyorlar takan var mı maalesef, ne yapıyorsak bizler kendimiz yapıyoruz, oturmalara gitmeler ,çaya gitmeler vb.vb.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?