AÖF kayıt yenileme ücretleri belli oldu! Bahar dönemi ön lisans ve lisans kayıt ücretleri ne kadar?

AÖF kayıt yenileme işlemleri 7-18 Şubat tarihleri arasında alınacak. Açıköğretim Fakültelerinde ön lisans ve lisans eğitimi alan milyonlarca aday ders seçimi ile birlikte kayıt yenileme ücretlerini yatırarak güz dönemi sınavlarına hazırlık yapacak. Kayıt yenileme işlemlerinin başlamasıyla öğrencilerin en çok araştırdıkları sorulardan bir tanesi de 2022 AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? oldu. İşte aNADOLU Üniversitesi güncel bahar dönemi kayıt ücretleri...

AÖF kayıt yenileme ücretleri belli oldu! Bahar dönemi ön lisans ve lisans kayıt ücretleri ne kadar?
AÖF kayıt yenileme ücretleri belli oldu! Bahar dönemi ön lisans ve lisans kayıt ücretleri ne kadar?
GİRİŞ 08.02.2022 08:56 GÜNCELLEME 08.02.2022 08:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AÖF kayıt yenileme işlemleri, ders seçimi ve kayıt ücretinin yatırılması olarak iki aşamada gerçekleştiriliyor. Kayıt yenileme yapmayan adaylar bahar dönemi sınavlarına katılamayacaklar. Anadolu Üniversitesinin yayınladığı takvime göre kayıt yenileme işlemleri bugün itibariyle başladı. AÖF kayıt yenileme ücretleri, internet bankacılığı, ATM, mobil bankacılık üzerinden ödenebiliyor.. Ders seçimi yapmayan adayların banka ödeme bilgileri oluşmuyor. Bu nedenle ilk aşamada öğrencilerin AÖF öğrenci sistemi üzerinden ders seçimi işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Üniversiteye olan eski borcunu ödeyen ancak kayıt yenileme bedelini yatırmayan adayların kayıtları yenilenmez. Peki 2022 AÖF kayıt ücretleri ne kadar? İşte Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi kayıt yenileme tutarları...

Ara tatil 2. dönem erken mi yapılacak? MEB Bakanı Mahmut Özer'den ara tatil açıklaması!Ara tatil 2. dönem erken mi yapılacak? MEB Bakanı Mahmut Özer'den ara tatil açıklaması!

2022 AÖF Kayıt Yenileme Ücretleri Ne Kadar?

2021-2022 eğitim öğretim yılında kayıt yeniletecek öğrenciler sınav hizmetleri, basılı hizmetler ve diğer hizmetler karşılığı olarak AÖF kayıt yenileme bedelini ödemek durumundadır. Staj ve uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 320 TL olarak belirlenirken Sosyal Hizmet, Görsel iletişim Tasarımı lisans programlarında alt limit 495 TL olarak belirlenmiştir. Tekniker unvanı verilen programlarda ise alt limit 350 TL'dir. 

Uygulama dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrenciler her bir uygulama dersi için 110 TL, laboratuvar dersi bulunan programlara kayıt yeniletecek öğrenciler için ise bu miktar 150 TL olarak belirlenmiştir.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Ne Zaman Yatırılır?

AÖF kayıt yenileme ücreti Ziraat Bankası üzerinden yatırılmaktadır. Adaylar Kayıt yenileme için yapmaları gereken ödemeleri kayıt yenileme tarihinin son günü olan 18 Şubat tarihi saat 22.30'a kadar yapabilirler. Posta havalesi, EFT gibi yollarla yapılan ödemeler kabul edilmemektedir.

AÖF Kayıt Yenileme Ücreti Nasıl Yatırılır?

AÖF kayıt yenileme işlemleri dört adımda gerçekleştirilmektedir. Kayıt yenileme ücretinin yatırılması için adayların ilk olarak ders seçimi işlemi tamamlanmalıdır. Ders seçimi işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinde bulunan ders seçimi otomasyonu üzerinden gerçekleştirilir. Öğrenciler en fazla 45 AKTS kredilik ders seçimi yapabilir. Ders seçimi yapmayan adayların banka ödeme bilgileri oluşmaz.

Kayıt yenileme ücreti ise Ziraat Bankası üzerinden ödenir. Dileyen adaylar kayıt yenileme ücretini banka veya kredi kartıyla ödeyebilir. AÖF kayıt yenileme ücretleri ATM, mobil bankacılık veya internet bankacılı yöntemiyle gerçekleştirilir. Ziraat Bankası şubelerinin içinden ödeme alınmaz.

2022 AÖF Bahar Dönemi Sınav Takvimi!

AÖF Bahar Dönemi Ara Sınavları 02-03 Nisan 

AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 21-22 Mayıs

Yaz Okulu Sınavı 6 Ağustos 2022

YORUMLAR 1
  • ,,,,,,,,,,,, 2 yıl önce Şikayet Et
    Çverimiçi olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!