Alişan ile Buse Varol boşanıyor iddiası sonra Alişan'dan ilk açıklama

Şarkıcı Alişan ile Buse Varol çiftinin boşanacağı iddiaları gerçek çıktı. Çiftin aldığı boşanma kararı sanat camiasında da büyük şaşkınlıkla karşılandı.

GİRİŞ 09.02.2022 09:02 GÜNCELLEME 09.02.2022 10:01
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Genç çiftin geçtiğimiz günlerde çocuklarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması sonrası ortaya atılan Buse Varol ile Alişan çifti boşanıyor iddiaları gerçek çıktı. Genç çiftin çocuklarına 60 bin TL'ye bir dadı tuttuğu haberi sonrası şimdi de magazin gündemi çiftin boşanma haberi ile çalkalanıyor. 

ALİŞAN İLE BUSE VAROL BOŞANIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’in birinci doğum gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol’un Boşanma aşamasında olduğu ortaya çıktı! Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı. 

Alişan - Buse Varol çifti

ALİŞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Konuyla ilgili ilk açıklama Alişan'dan geldi. Şarkıcı, Instagram'dan yaptığı paylaşımda; "Dilekçeler verilmiş. Kararlar alınmış. Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin yorum yapmayın, bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. Sonra ne isterseniz konuşursunuz yorum yaparsınız" ifadelerini kullandı.

ALİŞAN İLE BUSE VAROL NEDEN BOŞANIYOR?

2018 yılında evlenen ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu. Kızının otelde yapılan doğum gününe katılmayan Alişan, ertesi gün annesi Suzan Tektaş’ın evindeki kutlamaya giderek, krizin işaretini vermişti. Buse Varol da yaptığı açıklamayla “eve davet edilmedim” demişti.

Buse Varol, bir süre önce Instagram hesabından Alişan’la birlikte tüm fotoğrafları silmiş, alyansını da çıkartmıştı.

Alişan ile Buse Varol

BUSE VAROL İLK KEZ KONUŞTU

Söylemezsem Olmaz programında Buse Varol ile Alişan'ın avukat ile iletişime geçtiği iddia edildi. Ünlü çiftin evleri ayırdığı da öne sürüldü. Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek şu ifadelere yer verdi:

"Evler falan ayrılmadı. Kaan'da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi."

Kaynanasının evindeki kutlamaya çağrılmadığını geçtiğimiz gün açıklayan Buse Varol bu konuda daha fazla açıklama yapmadı. 

ALİŞAN'DAN BOŞANMA İDDİASI SONRASI İLK AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı Alişan da evinde kalmadığı iddiasını yalanlayarak, "Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 86
  • Revah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki fitne fucurlar oldukça çok kişinin yuvasını yıkarlar.Yuva yılanların da yuvasını elbette başkaları yıkar.Namussuzlarla ugrasmazlar nedense.
    Cevapla
  • Gadir İnanır 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın tipi bile gıcık veriyor
    Cevapla
  • Gadir İnanır 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızlar nedense böyle boş beleş adamlara hayran , neymiş sesi iyi çıkıyor türkü söylüyor ,bir kanarya alırım ondan daha iyi türkü söyler
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    her şeye sahipler ancak tatmin olmuyorlar bunlar sadece topraktan doyacaklar
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu alişan denen adamı hergün gündeme getirirseniz adamda TRT kanalında işte böyle program kapar; işini biliyor vesselam alişan .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alına döndü!
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!