Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret soruşturmasında yeni gelişme

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasıyla ilgili sosyal medyada suç teşkil eden paylaşımlara ilişkin yürütülen soruşturmalarda 6 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, 26 kişi serbest bırakıldı.

GİRİŞ 09.02.2022 11:47 GÜNCELLEME 09.02.2022 12:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik provokatif ve hakaret içeren 64 paylaşımla ilgili Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, İstanbul, İzmir, Karabük, Kocaeli, Samsun, Şırnak, Tekirdağ ve Karaman Cumhuriyet başsavcılıklarınca soruşturma başlatıldı.

Yapılan işlemler sonrasında gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında adli kontrole hükmedildi. 3 kişi gözaltı sonrası serbest bırakıldı, 23 kişi ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest kaldı.

TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ayrıca yurt dışında yaşadığı belirlenen 6 kişi hakkındaki işlemler tamamlandı. Bu kişilerden Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Diğer kişilerin tespitine ve yakalanmasına yönelik işlemler devam ederken yeni paylaşımların tespiti ise sürüyor.

YORUMLAR 5
  • Murat76 2 yıl önce Şikayet Et
    Neredeymiş bu büyük hamur. Lokmasını dökeceğiz, gelsin önce bi gömelim
    Cevapla
  • turan şengül 2 yıl önce Şikayet Et
    Polisimiz bin bir özveri ve zahmetle tutup getirsin hakim serbest bıraksın bu nasıl bir adalet sistemidir ki katillere cinayetcilere vurgunculara hakaretcilere cesaret vermekten başka bir işe yaramıyor Allahım aklımıza mukallet ol
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir ifade verdiler acaba,o şarkıcı bir hayranına küfür etti diye 26 bin liraya çarptırıldı,C.Başkanı ve eşine bu ifadelerden ceza almamak için TCK nın hangi maddesine dahil oldular ?
    Cevapla
  • Selim 06 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl bir şey bir ülkenin başkanın hakaretler ediliyor sonrada adlı kontrol la serbest bırakılıyor yok artık ya
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Küstahlara rezil kepazelere en iyi cevap hak ettikleri şamarı vuracaksın adam olmayı ögreneceksin a canım her şeyin bir karşılığı vardır olmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı