Son dakika: 10 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 10 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 10 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!
Son dakika: 10 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!
GİRİŞ 10.02.2022 20:01 GÜNCELLEME 11.02.2022 01:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı tarafından son dakika Türkiye'nin yeni koronavirüs tablosu açıklandı. 

10 Şubat koronavirüs tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'nin yeni korona virüs tablosu açıklandı 10 Şubat’ta açıklanan 24 saatlik verilere göre 98 bin 602 vaka tespit edildi. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 264 oldu. Bir günde toplam 450 bin 044 test yapılırken, iyileşen hasta sayısı 87 bin 932 olarak kaydedildi. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloda, 2 doz aşılama verilerine de yer verildi. En az 2 doz aşı olmuş 18 yaş üzeri nüfusu kapsayan verilere göre Türkiye'de 2. doz aşılama ortalama yüzde 84,72 oldu. 1. doz ortalaması yüzde 92,70 olurken, 1., 2. ve 3. doz aşısını olan vatandaş sayısı toplamda 143 milyon 645 bin 420 ’e yükseldi.

BAKAN KOCA'DAN 17 İLE UYARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tabloyla ilgili "Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bingöl, Muş, Gaziantep, Mardin, Şırnak, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Erzurum, Bayburt, Elazığ, Gümüşhane, Aksaray illerimizde ikinci doz oranları halen düşük. Artık hatırlatma dozu da gerekli olduğu halde! Daha fazla risk almayalım." ifadelerini kullandı.

Kaşıntı şikayetiyle doktora başvurdu! Hem kovid hem kanser olduğunu öğrendiKaşıntı şikayetiyle doktora başvurdu! Hem kovid hem kanser olduğunu öğrendi

Bakan Koca ve Bakan Bozdağ sağlıkta şiddet için bir araya geldi: Yeni adımlar yolda! Bakan Koca ve Bakan Bozdağ sağlıkta şiddet için bir araya geldi: Yeni adımlar yolda!

2 DOZ AŞILAMADA İLK SIRADA OSMANİYE VAR

Verilerde, aşılamada önde giden illere de yer verildi. Bakanlığın tablosuna göre yüzde 88,9 ile Türkiye'de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna göre yüzde 61,7 ile Türkiye'de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

YORUMLAR 15
  • Hamidiye Süvarisi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımız peki bu solunum yolları hastalıklarından vefat eden vatandaşlarımızı koronadan vefat edenlerin içinden nasıl ayırıyorsunuz?.
    Cevapla
  • sado 2 yıl önce Şikayet Et
    ne demek uyardı.şakire çay yok.
    Cevapla
  • yavuz29 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı kesinlikle koruyor. Aşılarım tamamdı. Hastalığı çok rahat atlattım. Lütfen aşılarımızı olalım.
    Cevapla
  • manisalı 2 yıl önce Şikayet Et
    okullar açıldı vakalar azalmaya başladı
    Cevapla
  • Cideli muharrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcımız olsun piskolejimiz bozuldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi