İstanbul Valiliği: Güngören'deki yangında ölü sayısı 5'e yükseldi

İstanbul Valiliği, Güngören'de öğlen saatlerinde bir iş yerinde çıkan yangında, yabancı kökenli 4 işçinin zehirlenerek hayatını kaybettiğini duyurdu. Olay yeri incelemesinde, birinci katta bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

GİRİŞ 11.02.2022 21:14 GÜNCELLEME 12.02.2022 15:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İstanbul Güngören'de tekstil malzemeleri üretilen imalathanede, öğlen saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıktığı katta patlamalar da meydana geldi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Ayrıca yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İstanbul'da yangın ve korkutan patlamalar!İstanbul'da yangın ve korkutan patlamalar

Yangın hızlı müdahaleyle söndürüldü

VALİLİK ACI HABERİ DUYURDU: TOPLAM 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Güngören'deki yangın ve patlamalar ile alakalı açıklama yapan İstanbul Valiliği, yabancı kökenli 4 işçinin zehirlenerek hayatını kaybettiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Ayakta tedavi edilen bir işçi, saat 18.30 sıralarında Merkez Karakolunda verdiği ifadesinde, 'Bazı çalışanların bina içerisindeki bir tuvalete girerek, yangından korunmak için kendilerini kilitlediklerini gördüğünü' beyan etmiştir. Bu bilgi doğrultusunda yeniden başlatılan arama çalışmalarında, yabancı uyruklu 4 işçinin kendilerini kilitledikleri tuvalette, dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmış olup, işyeri sahibi hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Meydana gelen bu elim olaydan derin üzüntü duyduğumuzu belirtir, hayatını kaybeden işçilere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz" denildi.

Güngören'de tekstil imalathanelerinin bulunduğu iş merkezinde çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde binanın birinci katında bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Ceset adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Söndürme işlemi bittikten sonra itfaiye erleri bu şekilde dinlendi

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 28
  • Bakır 2 yıl önce Şikayet Et
    İBB çökmüştür.
    Cevapla
  • Abbas Aga 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak işçi çalıştırmak suçtur.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Dahası bitmeyecek chp her yeri batırdı
    Cevapla
  • Gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    Noldu la Allah bee Allah rahmet eyliye
    Cevapla
  • M.N. 2 yıl önce Şikayet Et
    İBB. nin ne kadar Çap'sız- Nitelik'siz kişilerin elinde olduğunu görmüyor istambullularmusunuz? İETT.yi çökerttiler. İSKİ.yi batırdılar. İHE.yi ihya ettiler (zam ile) İsparkı da siyasi ortaklara ikram ettiler. Sevgili İstsnbullular, hepimize geçmiş olsun...
    Cevapla
  • Güngörenli. 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sacmaladiniz onlar hala eski kadronun elemanlarından adamlar gayet güzel bir çalışma sergiledi her şeyde çamur atmayın Allah aşkına onlarda bir insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı