'Ayaklarımı çaldılar' diye isyan etmişti! Vali Yerlikaya müjdeyi duyurdu

Ümraniye'de, bir şüphelinin bedensel engelli İlhan Şener'in akülü sandalyesine binerek olay yerinden uzaklaştığı anlar güvenlik kamerasına yansımış, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. Vali Yerlikaya müjdeyi verdi.

GİRİŞ 21.02.2022 16:34 GÜNCELLEME 21.02.2022 16:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ümraniye'de, bir şüphelinin bedensel engelli İlhan Şener'in akülü sandalyesine binerek olay yerinden uzaklaştığı anlar güvenlik kamerasına yansımış, şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Ayaklarımı çaldılar" diyen Şener'in sesini duydu ve kendisine yardım eli uzattı.

Ümraniye'de oturan 44 yaşındaki İlhan Şener, iltihaplı kemik romatizması nedeniyle yaklaşık 30 yıldır akülü sandalye kullanarak yaşamını sürdürüyor. Şener, geçtiğimiz perşembe günü akülü sandalyesini havalandırmak üzere oturduğu sitenin bahçesine bıraktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Bahçeye giren şüpheli E.K.'nın akülü sandalyeyi yürüterek götürdüğü ve şüphelinin akülü araca binerek site bahçesinden çıktığı görüldü.

İSTANBUL VALİSİ ALİ YERLİKAYA YARDIM ELİ UZATTI

Kullanılmaz hale gelen akülü sandalyesini gören Şener, "Ayaklarımı çaldılar" diyerek duruma isyan etmişti. İlhan Şener'in sesini duyan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Şener'i bizzat arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "İlhan Şener kardeşimize de biraz önce telefonda söyledim. Hiç üzülmesin. Akülü arabasının siparişini verdik, en kısa zamanda teslim edeceğiz" sözlerine yer verdi.

YORUMLAR 5
  • emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    benim 1000 dolar bozdurup aldığım elektrikli bisikletim acıbademde apartmanın içinden 3 sene evvel çalındıemniyete bildirdim ama halea bulunamadı emekliyim elim ayağım beniheryere çabucak ulaştırıyordu yaşamdan zevkalıyorduk o zaman dolar 3000di şimdinalmak çok zor bunu yapanlar bir şebeke cezalar ağır olmadığı için daha çok can yakarlar. ben iki senede zor unutabildim.
    Cevapla
  • mavera 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mantar gibi çoğaldı. Hırsızlık mesleği cazip hale geldi.Bu virüsleri bir şekilde halletmek gerekiyor.yoksa daha çok kişinin başını yakarlar.Hapçı bir nesil geliyor.Vay gidene bunlar para için herşeyi yaparlar.Bunlar sokaklardaki başı boş köpeklerden daha tehlikeli...
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesele yeni araba almak değil asıl mesele calanin yanına kar kalması kesin serbesttir ve hatta belki 20 sabıkası da vardır.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sayın valimizden , duyarlı olmasına çok sevindim , teşekkürler sayın valim
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Suçu işleyen serbest. Üstelik kaç kez aynı suçu işlemiş. Sırada başka kurbanlar var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin