MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na tepki

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına ilişkin, "Ülkücünün geleneğinde tehdit diye bir şeyin olmadığını iyi bilsin. Sayın Genel Başkanımıza yönelik ucube tavsiyelerini de ortaklarına iletsin." dedi.

MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na tepki
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na tepki
GİRİŞ 24.02.2022 11:42 GÜNCELLEME 24.02.2022 11:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Davutoğlu'nun, dün akşam sosyal medya hesabından yayımladığı 28 Şubat ile ilgili videoya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Videoda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik ifadelere değinen Büyükataman, "Davutoğlu, 28 Şubat zihniyetinin temsilcisi Kılıçdaroğlu'na ve 28 Şubat'ın MGK kararlarını uygulayan Akşener'e yuvarlak masada söyleyemediği sözleri Sayın Genel Başkanımıza söylemeye kalkarak kendince günah çıkarmış. Serok Ahmet, senin günahların, çıkarmakla bitecek gibi değil." değerlendirmesinde bulundu.

"Tarihi gerçekleri çarpıtarak, yalana bin yalan katarak, gerçekleri saklayarak siyaset yapan bu yüz karası profesörün 28 Şubat ve başörtüsü konusundaki yalanları ve suçlu ortaklarını koruma çabası izaha muhtaçtır." ifadesini kullanan Büyükataman, şunları kaydetti:

"Türkiye'de başörtüsü sorunun nasıl çözüldüğüne dair hafızasını tazelemek istiyorsa bugün çokça seviştiği sol basının o günleri anlatan haber ve makalelerine bir göz atabilir.

2008'de bir öğretmenin taktığı başörtüsünün Yargıtay tarafından siyasi simge sayılması kararının ardından Genel Başkanımız Sayın Bahçeli, AK Parti'ye bir Anayasa değişikliği teklifi hazırlaması çağrısında bulunmuş ve AK Parti'nin bu çağrı üzerine hazırladığı Anayasa teklifi TBMM'den 411 evet oyu ile kabul edilmiştir."

Büyükataman, Davutoğlu'nun, "tehdit" edildiğine ilişkin ifadelerini de anımsatarak, "Sayın Genel Başkanımızın kendisini tehdit ettiğini söyleyen serok, Ülkücünün geleneğinde tehdit diye bir şeyin olmadığını iyi bilsin. Sayın Genel Başkanımıza yönelik ucube tavsiyelerini de ortaklarına iletsin. Zira bir yalancının tecrübe ve tavsiyeleri ancak kendi meşrebinden olanlara lazımdır." açıklamasını yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu serok u hdp eşbaşkanı yapsınlar bence.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Davutoğlu cevap verilecek adam değil, koltuk için her şeyini satar.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 2 yıl önce Şikayet Et
    6 lı ganyan 7-8-hatta 9 es . geçmişmi yoksa sonraki toplantıyamı davet edecekler?Hainler topyekun gelin biz burdayız hepinizi sandıgada gömecegiz inşaAllah.
    Cevapla
  • Cahit Kolbay 2 yıl önce Şikayet Et
    sayın Büyükataman, Ağzınıza sağlık çok güzel cevap vermişsiniz. Tebrik ediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması