Son dakika: 24 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Şubat koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 24 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!
Son dakika: 24 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı!
GİRİŞ 24.02.2022 20:10 GÜNCELLEME 28.02.2022 12:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 455 bin 201 Kovid-19 testi yapıldı, 79 bin 708 kişinin testi pozitif çıktı, 281 kişi yaşamını yitirdi.

Günün tablosuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''Hastaneye yatışlarda azalma var. Günlük vaka sayıları önemli bir düşüşün ardından belli bir seviyede devam ediyor. Ağır hastalarla can kayıplarının görüldüğü risk grubundakilerin özellikle  hatırlatma dozu aşılarını mutlaka yaptırmaları gerekir.'' ifadelerini kullandı.




Ayrıntılar geliyor

YORUMLAR 6
  • ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    gaziantep de de covid salgını var her 10 haneden 5 inde var.hastanelere gidiyoruz test yapmayın diye talimatlandırılmışlar. ısrarkar davranmazsan test yapmıyor ilaç yazıp gönderiyolar.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT! 5G yayını yapılmaya başlayan yerlerde Omicron patlaması yaşanıyor. 5G yayınlarından alına EMF dozuna göre az veya çok genelde üşüme, titreme, hafif ateş ve baş ağrısı, iştahsızlık, kusma, ishal, ağız içinde, boğazda yaralar, halsizlik, yorgunluk, dikkat dağınıklığı, hücrelerin susuz kalması, kanda oksijen yetersizliği, kan pıhtılaşması ve kalp krizine kadar gidebiliyor. Tedavisi de radyasyon zehirlenmesi tedavisi gibi ishalin durdurulması, bol su, sarımsaklı yoğurt, ayran, iyot, vitamin ve mineraller almak şeklinde oluyor. Bu bir grip değil, 5g ve EMF bağlı radyasyon zehirlenmesidir.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da Omicron patlaması yaşanıyor. İnternet servis sağlayıcıları İstanbul'da çok sayıda binaya 5G servis kutuları yerleştirdiler. Bir ay önce binaya iki farklı internet sağlayıcısı tarafından 5G kutuları yerleştirildi. Biz de aynı dönemde ailecek korona olduk. Yaşadıklarımız grip değil radyasyon zehirlenmesi gibiydi. Önce üşüme titreme, hafif ateş ve baş ağrısı, iştahsızlık, yorgunluk, mide bulantısı, kusma, ishal, halsizlik. İshali uzun süren annem yemeden içmeden kesildi su kaybından gidiyordu, 5 gün serum aldı. Burun akıntısı, hapşırık, öksürük olmadı. Buna grip değil radyasyon zehirlenmesi denir. Tedavisi de bol su, sarımsaklı yoğurt, ayran, iyot, vitamin ve mineraller.
    Cevapla
  • Adsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkutmayı bırakında gönderin gelsin. Savaşta olsa virüste çıksa depremde olsa ne olursa olsun son söz Hz Allaha Aitse sıkıntı yooook.
    Cevapla
  • SON DURAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık paylaşmasak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar