İmamoğlu yanıtladı: Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı Zor Sor programında cumhurbaşkanı adaylığı sorusunu yanıtladı.

İmamoğlu yanıtladı: Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?
İmamoğlu yanıtladı: Aday gösterilmezseniz bağımsız aday olur musunuz?
GİRİŞ 28.02.2022 00:44 GÜNCELLEME 28.02.2022 00:44
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri'nde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkaracağı aday merakla beklenirken kamuoyunda Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun isimleri ön plana çıkıyor. Son olarak Kılıçdaroğlu, iki belediye başkanının adaylığıyla ilgili "Görevlerine devam edecekler" açıklamalarını yapmıştı.

ADAY GÖSTERİLMEZSE BAĞIMSIZ ADAY OLUR MU?

Resmi YouTube kanalındaki "Zor Sor" isimli programda gençlerin sorularını yanıtlayan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na aday gösterilmemesi halinde bağımsız adaylığının söz konusu olup olmadığı soruldu.

"YAŞANAN SÜREÇ HATA KABUL ETMEYECEK"

İmamoğlu ise "Zor soru bak. Bunu hiçbir gazeteci bana sormaya cesaret edememişti" diyerek başladığı açıklamasında yaşanan sürecin hata kabul etmeyeceğini belirtti.

"BİREYSEL İHTİRAS BÜYÜK ZARAR VERİR HATTA İHANET OLUR"

Sözlerinin devamında İmamoğlu, "Değişik bir dönemdeyiz. Çok siyasi bileşenler olan çok sayıda aktörün bir araya gelip bugünkü sürece karşı iş birliği arzusu duyduğumuz bir dönemdeyiz. Bireysel ihtiras ve hedefler geliştirmenin bu döneme çok büyük bir zarar vereceğini hatta ihanet olacağını biliyorum. Doğru kararın günü geldiğinde verilmesinden yanayım." dedi.

İmamoğlu "Büyük hata yaptım dediğiniz bir olay var mı?" sorusuna ise küçük hataları olduğunu ancak çok büyük hatalar işlemediğine inandığını belirterek yanıt verdi. 

 

YORUMLAR 207
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem yunanoğlu Türkiye düşmanı dostun piri kati ile ne planlar yaptın hangi mesajları verdin acaba. Bunlara nasıl oy veriyorlar aklım ermiyor. Gerçek Atatürk'çü muhafazakarları artık bunları görün.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu Kılıçdaroğlu seni fişini çekti üzülme Türkiye Düşmanı piri kati dostunun yanına git
    Cevapla
  • Egenin Yiğitleri 2 yıl önce Şikayet Et
    Kukla piyon pkk dhkpc ne istersen var birde bu kişi aday olarak Lance edilmeye çalışılıyor uyan Türk milleti silkelen kendine kendine gel
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bana ne yaptığını bilen var mı, şovmenmi, televizyoncumu, ben anlamadım, yazık, İstanbula yazık, böyle boş bir insan birde buna cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacakmısınız diye soruyor, çok cesursunuz diyor, Allah seni bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    herşey çok güzel olucak sloganı vahşi katil terörist başı fetullah gülenin TV si saman yolu TV nin silogani idi ekremde onları kopyalanmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!