Küçükçekmece'de kuaföre silahlı saldırı: 1'i ağır 6 yaralı

Küçükçekmece'de bir kuaför dükkanı silahlı kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Kuaför dükkânında bulunan 6 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan bir kişinin de durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Küçükçekmece'de kuaföre silahlı saldırı: 1'i ağır 6 yaralı
Küçükçekmece'de kuaföre silahlı saldırı: 1'i ağır 6 yaralı
GİRİŞ 01.03.2022 00:55 GÜNCELLEME 01.03.2022 01:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay saat 23.45'te Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi üzerinde bulunan bir kuaför dükkanı üzerinde yaşandı. İddiaya göre cadde üzerinde bulunan kuaför dükkanı araba ile gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı.
Kuaför dükkânında bulunan 6 kişi yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı.

1'i ağır 6 kişi yaralandı

Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olay yeri inceleme çalışması gerçekleştirdi. Yaralanan 6 kişiden 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayı gerçekleştirerek kaçanlar ise her yerde aranıyor.

"Abilerini vurmuşlar"

Silah seslerini duyan bir kişi de "Berbere sıkmışlar tam olarak biz de bilmiyoruz. Saldırı erkek kuaförüne oldu. Aralarında hasımlık var. Abilerini vurmuşlar. Tam olarak biz de hepsini bilmiyoruz" dedi. Olayla ilgili inceleme çalışma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • mimar 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize cadde üzerinde kuaföre giriyorsunuz olayla hiç alakaniz yok ölüyorsunuz. Çocuklariniz yetim kaliyor. Bu nasıl bir barbarlik. Bunun cezası katmanli olmali. Hepsini öldürmüşler gibi ceza verilmeli bunlara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...